Patricia Nijkamp, 31

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Nog maar 1 Premium plek beschikbaar Kies Patricia Nijkamp als coach
4.71 / 5
28 beoordelingen
BourgondiërEmotie-etenGroepslesinstructeurMindsetParttime jobSamenwonendStudentVoedingsgedragWo-niveau
Coaches Patricia Nijkamp

Over coach Patricia Nijkamp

Wat tof dat je interesse hebt in Personal Body Plan en op mijn profiel hebt doorgeklikt!

Ik ben Patricia en woon samen met mijn zus in het gezellige Zutphen. Naast het coachen voor PBP werk ik in de kinderopvang en ben ik student.
In de sportschool ben ik 4 à 5 dagen per week te vinden. Voor krachttraining, maar ook voor Les Mills groepslessen. Ik ben GRIT coach & Body Pump instructeur.
Verder hou ik van terrasjes en knusse restaurantjes, maar ook een avondje op de bank vind ik heerlijk.

De liefde voor sporten en gezonde levensstijl is er niet altijd geweest, de liefde voor lekker eten echter wel. Dat zorgde ervoor dat ik op een gegeven moment flink overgewicht had en niet lekker in mijn vel zat. Ik besloot mij, na lang twijfelen, in te schrijven voor Personal Body Plan. Een keuze waarvan ik nog geen moment spijt heb gehad, behalve dat ik het veel eerder had moeten doen. Dankzij Personal Body Plan heb ik een balans gevonden in voeding, training en genieten!

Deze balans gun ik jou ook! Dit is een leerproces waarbij ik je graag wil helpen. Samen kijken we wat jouw doel is en gaan we op zoek naar de manier die werkt voor jou. Ik ben er om je te motiveren en kennis en tools omtrent gedrag, voeding, training en herstel te verschaffen. Jij bent er om het in de praktijk te brengen! Natuurlijk ben ik er ook voor al je vragen en om je te helpen opstaan als het even minder gaat. Samen gaan wij de uitdaging aan om op zoek te gaan naar de beste versie van jou!

Patricia Nijkamp coacht de volgende plannen