Patrick van Koert

31 jaar

Interesses

Voetbal, koken, fitness, film kijken

Favoriete gerechten

Kip met rijst, lasagne, indonesisch eten, raspatat

Favoriete oefeningen

Bench press, Lat pull down, Walking lunge

In mijn vrije tijd

Fitness, film/serie kijken, PS4 spelen, koken, voetbal kijken

Bio

Mijn naam Patrick van Koert en ik ben 29 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriendin in Zoetermeer en werk als personal trainer in de omgeving van Den Haag.

Ontmoet je coach

Tijdens mijn opleiding Sport en Bewegen moest ik voor de 3e keer onder het mes voor mijn knie. In mijn revalidatie proces vond ik het interessant om mijn progressie te voelen en te zien. Ik koos daarna op school voor hoofdkeuzevak fitness. Mijn eerste stage in de fitness vond ik helemaal leuk. Mensen helpen bij oefeningen, mensen vooruitgang zien boeken en meestal dat ze weer blij naar huis gingen. Na een aantal jaar in de fitness te hebben gewerkt wilde ik meer. Ik ging op zoek naar een goede vervolg opleiding (Overload Worldwide). Ik had de meeste modules behaald en begon als personal trainer in de regio Den Haag. De eerste keer 1 op 1 training geven was best spannend, ik wist niet precies of de klant wel blij was met mijn trainen en de adviezen. Nu ben ik 5 jaar verder en gaat het goed met mijn eenmanszaak. Ik geef tussen de 20-30 trainingen per week en ik zorg ervoor dat iedere training weer leuk is. Het proces dat ik doorloop met mijn klanten is vaak erg leuk, maar soms ook zeker moeilijk. Moeilijk omdat je samen een gevecht aan gaat om bepaalde doelen te halen. Dit gaat echter met vallen en opstaan. Sommige klanten beginnen goed, maar vallen snel weer terug in hun oude gewoontes. Meestal begin ik dan weer bij de basis van training en voeding en komt het uiteindelijk allemaal goed. Mijn quote is: Nothing will work unless you do! Uiteindelijk moet jij er zelf voor zorgen dat je er alles aan doet om je doel te behalen. Alle puzzelstukjes vallen goed als jij er alles aan doet en je de levensstijl ook volhoudt.

Wat motiveert mij

Ik haal mijn motivatie uit mijn werk als ik zie dat de mensen die ik train progressie maken. Dat kan op meerdere vlakken zoals gewicht, verandering in zijn/haar levensstijl of progressie in gewichten. Zij komen met een doel en die samen behalen zorgt voor mooie nieuwe doelen en voor een brede glimlach!

Patrick van Koert is op dit moment niet beschikbaar.Kies een andere coach