Paul Melters, 28

"If it doesn't challenge you, it doesn't change you"

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.52 / 5
62 beoordelingen
AlleenstaandBodybuildingChanging Life HubCrossfitEmotie-etenFulltime jobHbo-niveauKookliefhebberKrachttrainingMarketing ExpertMindfulnessMuziekliefhebberNatuurliefhebberOnregelmatig werkPersonal TrainerTraveler
  • Amsterdam
Coaches Paul Melters

Over coach Paul Melters

Hey jij daar!

Het gave aan Personal Body Plan is hoe het jou de controle over je resultaten geeft. Je ontwikkelt een levensstijl waar training natuurlijk een belangrijk onderdeel van is, maar waar je gedrag, je voeding en je herstel óók gefinetuned worden, precies op de manier die bij jouw leven past.

Zelf ben ik al 3 jaar in de Changing Life Hub te vinden, en heb ik met Personal Body Plan de resultaten bereikt waar ik daarvoor naar streefde.

Na zo’n lange tijd vind ik het heel tof om jou ook te helpen het allerbeste uit jezelf te halen. Als coach vind ik het belangrijk dat ik jou ondersteun en al mijn kennis met je deel, terwijl jij zelf de regie houdt over wat je aan het doen bent, en er zo ook zoveel mogelijk van kan genieten.

Voordat ik Personal Body Plan ging volgen ben ik sinds jongs af aan aan het sporten geweest; eerst heel lang gezwommen, daarna fitness, toen crossfit, en daarna dus Personal Body Plan.

Naast die bezigheden heb ik m’n eigen bedrijf én werk ik bij een Amerikaanse tech-unicorn – ik kan je dus ook goed advies geven over hoe je een gezonde, actieve levensstijl met een druk leven kan combineren.

Ik hoop dat je enthousiast bent om te beginnen! Ik zou in ieder geval heel enthousiast zijn om je te begeleiden.

Tot snel!
Groeten, Paul

Paul Melters coacht de volgende plannen