Rachelle Schuimer, 32

A fit lifestyle is a choice, everyday again

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.56 / 5
78 beoordelingen
BlessureDigital Marketing ExpertFulltime jobLactoseintolerantieMindfulnessMindsetPrikkelbaar Darm SyndroomSamenwonendVeganistVegetariërWo-niveauYoga
Coaches Rachelle Schuimer

Over coach Rachelle Schuimer

YES! Je kiest voor een nieuwe lifestyle: voor fit, energiek en blijvend resultaat, let’s do this!

Ik ben Rachelle, geboren en getogen in Maastricht, woon in Rotterdam en werk fulltime als digitale marketing expert.

Dat mijn broek steeds wat strakker zat en ik buiten adem was als ik de brug op moest fietsen wilde ik niet meer accepteren; het roer moest om! Door fanatiek sporten en 'gezond' eten had ik vrijwel direct meer energie, voelde ik me beter in mijn vel, vrolijker en zelfverzekerder.

Volwaardige, voornamelijk plantbased, voeding bleek voor mij perfect. Ik heb nauwelijks meer last van het Prikkelbaar Darm Syndroom. Door een langdurige rugblessure leerde ik voelen wat er in je lichaam gebeurt en focussen op een goede techniek. Luisteren naar wat je lichaam nodig heeft vind ik heel belangrijk. Regelmatig in de gym staan, maar juist ook ruimte hebben om af en toe het krachthonk te skippen voor een yogasessie of een rondje hardlopen op het moment dat je daar behoefte aan hebt.

Ik vind het fantastisch om te zien hoe vanzelf dit allemaal gaat op het moment dat je leert luisteren naar je lichaam, de balans zoekt, en begrijpt hoe belangrijk je mindset is. Ik hou van avondjes heerlijk eten met vrienden en ik geniet ook van een lekker wijntje erbij. De balans maakt het voor mij een lifestyle in plaats van een tijdelijk dieet. Ik heb een passie voor wat wij zelf kunnen doen om fit en energiek in het leven te staan. Samen met wil ik ook graag dat avontuur aan gaan!

Rachelle Schuimer coacht de volgende plannen