Roel Blom, 27

I can accept failure, but I can't accept not trying.

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
9.64 / 10

487 beoordelingen

Coaches Roel Blom

Over coach Roel Blom

Gepassioneerde sportliefhebber en naast mijn werk als Gym Lead & Personal Body Trainer in de Changing Life Hub ben ik Personal Body Coach. Ik denk in oplossingen en vind het super leuk om met mensen te werken. Naast krachttraining doe ik in mijn vrije tijd andere sporten zoals volleybal, snowboarden, squash, tennis en mountainbiken. Ik reis ook graag en ga regelmatig naar een festival in de zomer.

k zat in hetzelfde studiejaar als de oprichter van Personal Body Plan Tom Barten, dus ik heb de ontwikkeling van Personal Body Plan vanaf het begin gevolgd. In 2013 heb ik de stap gezet en mij ingeschreven voor PBP. Ik wist dat ik nog veel meer kon bereiken en de mooie resultaten van andere PBP’ers spraken mij aan. Ik veranderde mijn persoonlijke levensstijl en werd mij steeds meer bewust. Dit heeft zowel fysiek als mentaal een enorm positief effect op mij gehad. Ik ben nu veel gelukkiger!

Als één van de meest ervaren Personal Body Coach bij Personal Body Plan heb ik de eer al gehad om meerdere mensen te helpen. Dat doe ik nu al meerdere jaren met veel plezier. Je kunt mij dan ook omschrijven als een positieve en eerlijke coach en waar nodig kan ik ook kritisch en realistisch hard zijn. Wil je op een flexibele manier werken aan een levensstijl dat je voor de rest van je leven kan volhouden? Waardoor je weer optimaal geniet van het leven. Daar help ik je graag bij!

Wil jij Roel Blom als coach?

Kies Roel Blom als coach

Roel Blom coacht de volgende plannen