Rufus Corver

26 jaar

Interesses

Honkbal, wintersport, krachttraining, voeding, muziek, koken

Favoriete gerechten

Lasagne, tortellini, eigenlijk gewoon pasta

Favoriete oefeningen

Front squat, deadlift, hip thrust, barbell bent over row

In mijn vrije tijd

Sporten, vrienden en familie opzoeken, muziek ontdekken en lekker eten

Social media

Instagram

Bio

Ik ben Rufus Corver, 26 jaar oud en woonachtend in Haarlem. Begin 2017 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Sportkunde, vervolgens ben ik als Personal Body Trainer gaan werken in de Changing Life Hub. Ik haal veel voldoening uit het begeleiden van members met hun trainingen en ik wil als coach deze begeleiding ook buiten de Hub voortzetten.

Ontmoet je coach

Ik begin mijn verhaal op mijn 19e. Ik werkte full time in een doe-het-zelf winkel in Bergen en wist niet precies wat ik wilde. Wat ik wel wist was dat ik een HBO diploma wilde halen. Onregelmatig was ik in de sportschool te vinden en van sportvoeding wist ik ook niet veel af, behalve veel eiwitten eten toch? Naarmate de tijd verstreek begon ik steeds meer voldoening te halen uit krachttraining en mij langzaam in te lezen in de voeding die bij deze “lifestyle” hoort. Dit begon mij zodanig te interesseren dat ik mij op mijn 21e besloot in te schrijven voor de opleiding Sportkunde aan het Inholland in Haarlem, toen nog Sport & Bewegen (Leefstijl & Gezondheid). Tijdens deze opleiding ben ik er achter gekomen dat voornamelijk de leefstijl kant van de opleiding mij aansprak. Gedurende de opleiding ben ik begonnen met het begeleiden van vrienden en familie door het maken van trainingsschema’s en het geven van voedingsadvies, wat mij erg veel plezier deed en voldoening gaf. Nu ik afgestudeerd ben wil ik als Personal Body Coach deze begeleiding naar een nieuw niveau tillen en jou helpen de beste versie van jezelf te worden!

Wat motiveert mij

Mensen naar hun doel toe helpen geeft mij enorm veel voldoening. Of dit nou bestaat uit de uitvoering van een oefening verbeteren, een complimentje geven of zoeken naar een compromis in hun leefstijl maakt mij niet uit. Dit is voor mij dan ook mijn grootste motiverende factor.

Rufus Corver is op dit moment niet beschikbaar.Kies een andere coach