Rufus Corver, 27

Naar jouw doelen toewerken op de manier die bij jou past (met Premium)

Nog maar 3 plekken beschikbaar Kies Rufus Corver als coach
9.74 / 10

280 beoordelingen

Changing Life HubHbo-diplomaHonkballerKookliefhebberMuziekliefhebberPersonal Body TrainerPremiumSportkundige
Coaches Rufus Corver

Over coach Rufus Corver

Ik ben woonachtig in Haarlem. Begin 2017 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Sportkunde. Vervolgens ben ik als Personal Body Trainer aan de slag gegaan in de Changing Life Hub. Mijn interesses gaan uit naar honkbal, wintersport, krachttraining, voeding, muziek en koken.

Tijdens mijn ervaring met Personal Body Plan heb ik geleerd hoe ik een balans kan creëren in mijn leefstijl. Daarnaast heb ik veel kennis op gedaan over alle vier de pijlers en hoe deze samenkomen in het plan. Ook vond ik het structureel naar doelstellingen toewerken heel fijn om te doen. Dit werd mij heel makkelijk gemaakt door de begeleiding van mijn coach en de samenkomst van kennis op kantoor.

Mensen naar hun doel toe helpen geeft mij enorm veel voldoening. Of dit nou bestaat uit het verbeteren van de uitvoering van een oefening, het geven van een complimentje of het zoeken naar een compromis in jouw leefstijl. Het maakt mij niet uit, dit is voor mij mijn grootste motiverende factor. Ik help ook jou, met een Premium abonnement, graag naar jouw gewenste resultaat.

Wat deelnemers zeggen over Rufus Corver

Ik heb op een verantwoorde manier spiermassa weten op te bouwen

Dankzij de afgelopen periode Personal Body Plan onder leiding van Personal Body Coach Rufus heb ik op een verantwoorde manier spiermassa weten op te bouwen.

— Peter

Lees het persoonlijke verhaal van Peter

Geloof me: het werkt aanstekelijk en snel vliegen de maanden en de kilo’s je om de oren.

Personal Body Plan is een uitdagende en leuke manier om tot de beste versie van jezelf te komen. Verwacht niet dat Rome zichzelf bouwt of dat deze klus in een paar weken geklaard is; het is hard werken en vereist openheid naar je coach en uitvoeringsdiscipline.

— Max

Lees het persoonlijke verhaal van Max

Ik zou iedereen aanraden om minstens 1 keer een Personal Body Plan periode te volgen.

Onder begeleiding van Rufus ben ik achter dé formule gekomen die voor mij werkt. Want ik houd van sporten en gezond eten, maar ook zeker van een te grote hand chocolade pepernoten of een biertje. Nu ben ik op het punt waar ik beide kan doen en ook weet wat voor impact dat precies heeft.

— Martijn

Lees het persoonlijke verhaal van Martijn

Ben je klaar om te starten?

Start nu gratis en krijg 1, 2 of 3 maanden van jouw plan cadeau!

Kies Rufus Corver als coach

Rufus Corver coacht de volgende plannen