Sabine Admiraal

26 jaar

Interesses

Sporten, reizen

Favoriete gerechten

Griekse yoghurt, aardbeien, kipgerechten, nutella

Favoriete oefeningen

Hip Trusters

In mijn vrije tijd

Fitness, XCO, bodybalance, shoppen, strand, vriendinnen, reizen, snowboarden, zaalvoetballen

Social media

Instagram

Twitter

Bio

Ik ben Personal Body Coach bij Personal Body Plan. Het verleggen van je grenzen en behalen van doelen en stellen van nieuwe doelen geeft mij veel voldoening. Ik ben een doorzetter en ben er dan ook van overtuigd dat wanneer je iets graag wilt, dit te bereiken is.

Ontmoet je coach

Naast mijn baan als Personal Body Coach bij Personal Body Plan ben ik werkzaam op een woongroep met 24 uurs zorg voor jongeren tussen de 16 en 22 met een beperking. In de wintermaanden geef ik nog snowboardles op de rollerbaan. Verder studeer ik voor orthopedagoog aan de universiteit van Amsterdam. September 2014 ben ik gestart met Personal Body Plan, een vriendin van mij vertelde hierover. Ik deed al een paar keer per week aan krachttraining maar zonder doel. Wat er toe leidde dat ik de ene week vaak heen ging en de andere week weer niet, ik deed mijn best tijdens de training maar merkte weinig progressie. Om deze reden heb ik mij dan ook ingeschreven voor Personal Body Plan. Door Personal Body Plan kreeg ik een doel om mij op te richten en begon ik zowel lichamelijk als geestelijk positieve verandering te zien. Door Personal Body Plan voel ik mij fitter dan ooit! Voordat ik aan Personal Body Plan begon was ik altijd al met sport bezig. Na mijn middelbare school heb ik de opleiding Sport & Bewegen op het CIOS gevolgd. Hierdoor heb ik veel bijbaantjes gehad in de sport (zoals, sportles geven op de buitenschoolse opvang, zwemles, snowboardles en buitensport activiteiten). Naast dat ik al naar de sportschool ging, liep ik af en toe hard en zaalvoetbal ik. Met voeding was ik veel minder bezig en hier wist ik ook veel minder van af, door Personal Body Plan heb ik hier veel over geleerd en ben hier dan nu ook dagelijks mee bezig. Daarnaast heb ik ook een passie om andere mensen te helpen. Het motiveert mij om andere te zien groeien en het geeft mij veel voldoening als ik ze daarbij kan helpen. Daarom ben ik ook heel blij dat ik deel uit mag maken van een super team met veel ervaringsdeskundige die allemaal de passie delen om andere te helpen!

Wat motiveert mij

Het motiveert mij en geeft mij positieve energie om andere te helpen bij hun proces om de beste versie van hun zelf te worden.

Wil jij Sabine Admiraal als coach?Schrijf je in!