Sabine Karabocek

33 jaar

Interesses

Trainen & Training geven Family, Friends & Fiestas

Favoriete gerechten

Sushi, Thais en Wraps

Favoriete oefeningen

Deadlift, Frontsquat, Hipthruster

In mijn vrije tijd

Trainen, etentjes, feestjes, shoppen, Netflix

Social media

Facebook

Instagram

Bio

Personal Trainer, Personal Coach en Groepslesinstructrice. I’ve trade my 9-17 job for my passion and love it! Ik ben een bezige bij en enorm enthousiast over alle dingen die ik doe! Ik ben sociaal, een luisterend oor, een motivator en een doorzetter.

Ontmoet je coach

Als kind was ik altijd bezig met dansen en het bedenken van choreografieën en rond mijn 15e begon ik met het volgen van groepslessen. Dat bleek echt helemaal mijn ding en wilde dat gaan geven! Zo gezegd, zo gedaan en ben ik in 2006 een opleiding gaan volgen en sindsdien geef ik met ontzettend veel plezier diverse groepslessen. Het begon voor mij als een soort bijbaan maar 3 jaar geleden heb ik door het overlijden van mijn moeder het besef gekregen dat het leven te kort is om dingen te doen die niet bij je passen. Ik heb besloten een carrièreswitch te maken en mij volledig te gaan focussen op mijn passie: sport en mensen helpen een beter versie van zichzelf te worden! Ik heb veel trainingen en cursussen gevolgd en ben mij ook gaan ontwikkelen in de richting van Personal Trainer. In dit kader ben ik zelf ook Personal Bodyplan gaan doen. Ik was benieuwd of ik als trainer hiermee ook meer uit mezelf zou kunnen halen wat ik ook mee zou kunnen nemen in mijn werk. Practice what you preach zeg maar! Mijn doel was spieropbouw en heb daar ook 6 maanden lang hard voor gewerkt en ga er zeker nog mee door. Het ging met ups en downs omdat ik ongeduldig was. Ik vond dat ik niet snel genoeg progressie boekte. Ik heb geleerd dat dat kwam doordat ik zoveel deed en eigenlijk weinig herstelde. Ik moest niet meer gaan trainen maar minder en veel meer gaan eten! Toen ik het wel begon te zien werd het een (gezonde) verslaving! Wat ik vooral tof vind ik steeds zwaarder kunnen liften! Daardoor voel ik mij echt een Badass die de hele wereld aan kan J Het mentale aspect is voor mij het belangrijkste. De rest gaat naar mijn idee dan echt vanzelf! In een notendop: Ik heb geleerd hard te werken maar ook te luisteren naar mijn lichaam en te genieten en dat is een superfijn gevoel die ik vele anderen ook gun en graag bij zou willen helpen!

Wat motiveert mij

Wat mij motiveert is wat te kunnen betekenen voor een ander in de breedste zin! Met mijn werk doe ik dat op het gebied van training. Ooit zei een lid tegen mij: ik kom graag bij jou, je geeft les met je hart. True that! Als ik dat dus weet over te brengen ben ik een heel blij mens! Motto: “alone we can do so little, together we can do so much”.

Sabine Karabocek is op dit moment niet beschikbaar.Kies een andere coach