Sander Mink

35 jaar

Interesses

Films, fitness, skiën, lekker eten, voetbal

Favoriete gerechten

Zoete aardappel, rijst, lasagnetta, biefstuk, pannenkoeken

Favoriete oefeningen

Chest press, Side raise, Leg press

In mijn vrije tijd

Sporten, feestjes, shoppen, bioscoop

Social media

Instagram

Bio

Ik ben Sander Mink en ik woon in Hillegom. Naast mijn missie als Personal Body Coach, ben ik ook werkzaam als intercedent op een uitzendbureau en ben ik dagelijks in de gym te vinden. Altijd in voor een geintje en motivatie genoeg! Knallen dus!

Ontmoet je coach

Mijn hele leven ben ik al sportief geweest. Sinds mijn derde levensjaar sta ik al op de ski’s en heb tot mijn twintigste gevoetbald. Hierna ben ik in aanraking gekomen met fitness. Net zoals vele anderen ging ik altijd netjes naar de gym en hield ik mij aan mijn trainingschema’s. Omdat ik destijds geen specifiek doel voor ogen had trainde ik eigenlijk maar wat raak. Ook woonde ik nog thuis en had ik geen inspraak op wat er gekocht moest worden en wat er ’s avonds op tafel kwam. De omslag kwam eigenlijk toen ik uit huis ging en ik strandfoto’s zag van mezelf. Ben ik dit? Is dit de jongen die 4 keer per week traint? Vanaf dat moment ben ik mij bezig gaan houden met voeding en training. Zelf ben ik al bekend met Personal Body Plan sinds 2013 en zag ik al een lange tijd verbluffende resultaten voorbij komen. Uiteindelijk heb ik het nog een tijdje zelf geprobeerd om mijn doel te behalen. Helaas niet het resultaat waar ik op hoopte waarna ik in 2015 met mijn eigen plan ben begonnen. Nooit geweten dat je nog zoveel lekkers kan eten en toch op de juiste manier bezig bent! Vooral de trainingschema’s waren voor mij een uitdaging. Oefeningen die mij totaal onbekend waren en spierpijn van wel dagenlang. Heerlijk! Pijn is fijn zeg ik dan altijd. Door Personal Body Plan zal ik niet meer snel in mijn oude gewoontes vervallen en heb ik mijn balans gevonden. Doordat ik zelf altijd erg positief en gemotiveerd ben deel ik deze eigenschappen graag met mijn deelnemers. Samen gaan we er voor zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt.

Wat motiveert mij

Het zien veranderen van geest en lichaam is een super tof en uitdagend traject. Mijn doel is pas bereikt als mijn deelnemers hun doel ook hebben bereikt.

Sander Mink is op dit moment niet beschikbaar.Kies een andere coach