Sanne van der Putten, 25

Ik geloof in jou, nu jij nog in jezelf!

Nog maar 2 Premium plekken beschikbaar Kies Sanne van der Putten als coach
4.75 / 5
4 beoordelingen
FotograafKookliefhebberKrachttrainingOnregelmatig werkPCOSSamenwonendVegetariërVerpleegkundigeVoedingsgedrag
Coaches Sanne van der Putten

Over coach Sanne van der Putten

Hé! Wat leuk dat je interesse hebt om te starten met Personal Body Plan!

Ik ben Sanne en ik woon samen met mijn vriend in Den Haag. Naast het coachen voor Personal Body Plan, werk ik als verpleegkundige in het ziekenhuis. Hierbij draai ik onregelmatige diensten, waardoor het plannen van voeding en trainingen iedere week een uitdaging is. Ik hou van fotograferen (vooral eten fotograferen vind ik erg leuk en het opeten daarna nog leuker haha), etentjes, wijnen, reizen en in de gewichten hangen.

In september 2016 begon ik aan mijn eerste periode Personal Body Plan. Die zomer had ik gewerkt als reisleidster in het buitenland en bij het terugkijken van de foto’s werd ik niet blij. Wat kun je je ongelukkig voelen als je geconfronteerd wordt met je eigen lichaam, waar je totaal niet blij mee bent. Ik wilde van de kilo’s teveel af, maar hoe? Ik koos ervoor te starten met Personal Body Plan en inmiddels heb ik er alweer een aantal periodes op zitten.

Ik voel mij fit, zit beter in mijn vel en heb een balans gevonden. Deze balans zorgt ervoor dat ik kan genieten van etentjes en kan werken aan mijn doelen. Dit gun ik jou ook! We kijken samen wat het beste werkt voor jou en welke doelen jij wilt behalen. Je kunt met al je vragen bij mij terecht en ik zal je eerlijke, oprechte adviezen geven. Als het tijdens jouw plan even tegenzit, zal ik er voor je zijn om je te blijven motiveren. Zo zorgen we ervoor dat jij de beste versie van jezelf wordt!

Sanne van der Putten coacht de volgende plannen

🔥 Sanne van der Putten is 3 keer gekozen in de afgelopen 24 uur