Sharony van Hamburg, 33

Let's do this!

Nog maar 2 Plus plekken beschikbaar Kies Sharony van Hamburg als coach
4.52 / 5
135 beoordelingen
Fulltime jobHbo-niveauKind(eren)KookliefhebberKrachttrainingMilitairRunnerSamenwonend
Coaches Sharony van Hamburg

Over coach Sharony van Hamburg

Yeah! Jij wilt aan de slag, een verandering van je levensstijl. Dat heb ik ook gedaan en geen moment spijt van. Ik ben Sharony en woon samen met mijn man en dochtertje in het Limburgse Landgraaf. Ik werk parttime bij de Marechaussee en volg hiernaast nog een studie tot gewichtsconsulente. Ik geniet van alle momenten samen met mijn gezin, ik kijk graag series op Netflix en maak genoeg tijd vrij om lekker aan de bak te gaan in de gym.

Een jaar na de bevalling van mijn dochtertje ging de knop om. Ik durfde niet meer in de spiegel te kijken. Er MOEST wat gebeuren, maar wat? Alweer een dieet? Nee, iets wat ik vol kan houden. De verdieping in Personal Body Plan heeft me overtuigd dat ik dit kan! En ja hoor, inmiddels 20kg lichter. Door een dieet? Nee, gewoon weg een verandering van mijn levensstijl. De combinatie van bewust omgaan met voeding en sporten is perfect. Zorg dat het op het eind passend is!

Mede dankzij mijn werk heb ik geleerd om een echte doorzetter te zijn. Als ik iets wil bereiken dan ga ik daar voor de volle 100% voor. Het enthousiasme en de passie voor een gezonde levensstijl wil ik graag delen met anderen. Ik ben bereid om doelen te behalen en dat samen met JOU! Durf jij het aan?

Sharony van Hamburg coacht de volgende plannen