Shauni van Dijk

25 jaar

Interesses

Hardlopen, fitness, reizen, lezen, bloggen

Favoriete gerechten

Vis, zoete aardappel, asperges,

Favoriete oefeningen

Squat, Lunge

In mijn vrije tijd

Vrienden, familie, weekendjes weg, samen koken/eten

Social media

Instagram

Bio

Ik ben Shauni van Dijk en ben geboren in Zwolle. Op het moment studeer ik Groningen en hier volg ik de opleiding Sport, Gezondheid en Management. Ik ben een vrolijk en enthousiaste meid die goed weet wat ze wil en hier altijd aan zal werken. Je zult ook bijna altijd een glimlach op mijn gezicht zien!

Ontmoet je coach

Op mijn 18de woog ik 108 kilo en tijdens de zomervakantie dat jaar werd mij duidelijk hoe “dik” ik eigenlijk echt was. Sindsdien werk ik aan de beste versie van mezelf en heb in de jaren al veel geprobeerd en geleerd. Ik ben nu 5 jaar bezig met mijn ups en downs, maar opgeven zal ik nooit doen! Afgelopen juni, na mijn eerste marathonervaring, heb ik besloten om met Personal Body Plan te beginnen, weer een nieuw hoofdstuk in mijn verhaal naar de beste versie van mezelf. Nu mag ik zelf deelnemers begeleiden op weg naar een betere versie van zichzelf en dat vind ik fantastisch!

Wat motiveert mij

Op dit moment zijn dat mijn eigen resultaten. Wanneer je merkt dat je iets bereikt en dit ook onder ogen ziet, geeft dit mij nog meer motivatie om door te gaan. Kijk vooral terug om te kijken waar je al vandaan komt.

Wil jij Shauni van Dijk als coach?Schrijf je in!