Simone Adema

26 jaar

Interesses

Reizen, sport, voeding en natuur.

Favoriete gerechten

Vis, hamburgers, sushi, pannenkoeken, chocolade en ijsjes.

Favoriete oefeningen

Hip thruster en lat pull down.

In mijn vrije tijd

Shoppen, koffie drinken in de stad, op mijn fixie rondrijden en sporten!

Social media

Instagram

Bio

Ik ben Simone, ik ben enthousiast, praktisch, een tikkeltje eigenwijs maar vooral positief ingesteld; 'Somedays you just have to create your own sunshine'.

Ontmoet je coach

Samen met mijn vriend Eelke en onze Britse Kortharen Ella & Trinco woon ik in Alkmaar. In 2015 heb ik de studie Sport, Management en Ondernemen afgerond en naast mijn baan als Personal Body Coach ben ik Office Manager bij Summica. Als Office Manager ben ik de steun en toeverlaat van de directeur en het team en zorg ik ervoor dat alles op het kantoor aanwezig is en alle processes voorspoedig verlopen Sporten is een belangrijk onderdeel in mijn leven. Op de basisschool, de middelbare school en nog steeds mijn favoriete hobby. Van turnen en tennis ging ik uiteindelijk over op handbal. Na een aantal hele fanatieke handbal jaren moest ik er helaas plotseling door een knieblessure mee stoppen. Een aantal operaties, een nieuwe voorste kruisband, een gescheurde meniscus en veel kraakbeen schade verder zat het er helaas niet meer in. Tijdens de revalidatie kwam ik voor het eerst in aanraking met krachttraining. Lange tijd liep ik op krukken en voeding werd voor mij steeds belangrijker. Ik besloot in die tijd om me aan te melden voor mijn eigen Personal Body Plan. Langzaam aan heb ik mijzelf nieuwe gewoontes aangeleerd op het gebied van voeding en toen ik weer een beetje kon sporten leek het hele proces ineens veel makkelijker te zijn. Personal Body Plan heeft mij geholpen om niet bij de pakken neer te gaan zitten vanwege een blessure, maar om nieuwe doelen te stellen en hard te werken voor herstel en een nieuwe lifestyle. Soms kijk ik nog wel eens terug naar de tijd voor de blessures en had ik graag gewild dat het anders was gelopen, maar daarna kijk ik weer snel vooruit en denk ik aan het moois wat het me ook weer heeft gebracht; het zijn van Personal Body Coach en het bereiken van vele mentale en fysieke doelen! Ik vind het onwijs leuk om andere te helpen en te motiveren. De steun en toeverlaat die ik op mijn werk ben als Office Manager wil ik ook zijn voor mijn deelnemers. Ik vind het dan ook heel tof dat ik onderdeel mag zijn van het team van Personal Body Plan.

Wat motiveert mij

Het hebben van een passie, met daarbij behorende doelen, helpt mij gemotiveerd te blijven. Ik ben niet afhankelijk van anderen, maar ik schakel ze wel in; een coach, een trainer, mijn vriend, familie en vrienden, ze dragen allemaal een steentje bij om de beste versie van mijzelf te worden. Wees niet bang om hulp van anderen in te schakelen. De enige manier om langere tijd gemotiveerd te blijven is het creƫren van een sterk verlangen. Is het verlangen niet groot genoeg dan zal elke obstakel een groot struikelblok vormen.

Wil jij Simone Adema als coach?Schrijf je in!