Sjoerd Bezemer

26 jaar

Interesses

Sport, voeding en lifestyle

Favoriete gerechten

Italiaans, Oosters, Oreo, Hummus!

Favoriete oefeningen

Deadlift (romanian), Military press, body- weight exercises

In mijn vrije tijd

Sport, Reizen, Lezen, films en sociale activiteiten

Bio

Gepassioneerde 26 jarige sportliefhebber uit Utrecht. Na mijn opleidingen begonnen aan mijn eigen bedrijf op het gebied van Personal Training. Daarnaast actief in de HUB als Personal Body Trainer en Coach. Door de verschillende facetten binnen de sportbranche te hebben ervaren en door ontwikkeld kan ik je op elk gebied( Gedrag,Voeding, Trainingen herstel)helpen om je doelstelling te behalen. Dus wil je zo effecient mogelijk investeren in een plan voor de rest van je leven, dan ben ik graag je coach om je de juiste stappen te laten maken!

Ontmoet je coach

Voor mij begon een actief leven al op jonge leeftijd door vele teamsporten te beoefenen (Voetbal, Basketbal, Rugby). Tijdens mijn laatste sport, Rugby, merkte ik dat ik fysiek niet was opgewassen tegen mijn leeftijdsgenoten. Ik zocht manieren om explosiever en sterker te worden. Dit gebeurde door middel van krachttraining en ik merkte het direct in het veld. Mijn interesse groeide met de dag en besloot dieper in te gaan op de materie. Na het beoefenen van teamsporten werd het na mijn school periode meer individuele training. Gaande weg realiseerde ik mij dat een strak dieet en vele uren in de sportschool veel resultaat opleverde, maar ook veel in de wegstond van andere interesses. Het belang van een gebalanceerd leven is essentieel, je wilt namelijk niet eenmalig resultaat maar blijvend resultaat. Ondanks de populariteit in de fitness en welness branche zijn er maar weinig ondernemingen die voorkeur geven aan (gedrags) veranderingen op de lange termijn en dus kennis overdragen zodat JIJ! Je doelstelling kan bereiken en vooral behouden! Daar stond ik niet achter en na vele sportopleidingen en certificaten verder heb ik 5 jaar geleden mijn eigen bedrijf gestart op het gebied van Personal Training in Utrecht. Daarnaast werkzaam als Coach en Trainer in de Hub zodat ik mijn bereik nog meer kan vergroten en zo veel mogelijk deelnemers kan inspireren en begeleiden. Ik ben zelf de fitness ingegaan omdat het voor mij een middel was om beter te worden in Rugby. Net zoals voor jou Personal Body Plan een middel is naar een fitter, energieker en gebalanceerder leven. Dus wil jij een ervaren, persoonlijke coach zowel op het gebied van voeding, training en lifstyle.. schrijf je dan nu in!

Wat motiveert mij

“ a creative man is motivated by the desire to achieve, not by the desire to beat others”. Het doorontwikkelen als mens en coach staat bij mij bovenaan, zodat ik zo veel mogelijk personen kan bereiken en overtuigen om te streven naar de beste versie van jezelf! Dont chase yourdreams, achieve your goals!

Sjoerd Bezemer is op dit moment niet beschikbaar.Kies een andere coach