Sjoerd Bezemer, 27

"don't chase your dreams, achieve your goals"

🎁 Start gratis en krijg 1, 2 of 3 maanden van jouw plan cadeau! Kies Sjoerd Bezemer als coach
9.3 / 10

280 beoordelingen

Changing Life HubHbo-niveauOriginal en PremiumPersonal Body TrainerRugby
  • Utrecht
Coaches Sjoerd Bezemer

Over coach Sjoerd Bezemer

Gepassioneerde 26 jarige sportliefhebber uit Utrecht. Na mijn opleidingen begonnen aan mijn eigen bedrijf op het gebied van Personal Training. Daarnaast actief in de Changing Life Hub als Personal Body Trainer en Personal Body Coach. Door de verschillende facetten binnen de sportbranche te hebben ervaren en me te ontwikkelen kan ik je op elk gebied (Gedrag, Voeding, Training en Herstel) helpen om je doelstelling te behalen.

Ondanks de populariteit in de fitness en welness branche zijn er maar weinig ondernemingen die voorkeur geven aan (gedrags) veranderingen op de lange termijn en dus kennis overdragen zodat JIJ(!) je doelstelling kan bereiken en vooral behouden! Hier zijn wij bij Personal Body Plan groot voorstander van.

Ik ben zelf de fitness ingegaan omdat het voor mij een middel was om beter te worden in Rugby. Net zoals voor jou Personal Body Plan een middel is naar een fitter, energieker en gebalanceerder leven. Dus wil jij een ervaren, persoonlijke coach zowel op het gebied van voeding, training en lifstyle.. schrijf je dan nu in!

Ben je klaar om te starten?

Start nu gratis en krijg 1, 2 of 3 maanden van jouw plan cadeau!

Kies Sjoerd Bezemer als coach

Sjoerd Bezemer coacht de volgende plannen