Sonja Molenaar

25 jaar

Interesses

Fitness, koken, reizen, coachen.

Favoriete gerechten

Patat, spruitjes, pasta, havermoutpap, mango, zure snoepjes.

Favoriete oefeningen

Pull-up, Barbell lunge voor/achter, Benchpress, Overhead squat.

In mijn vrije tijd

Sporten, koken, familie, vrienden, uit eten, Netflix, feestjes.

Social media

Instagram

Bio

Ik ben Sonja Molenaar, 25 jaar oud en woon samen met mijn vriend en twee poezen in Zaandijk. Ik ben sportief, behulpzaam, een doorzetter en enthousiast. Ik vind het super leuk om met mensen te werken om hun eigen doel te bereiken en zo de beste versie van zichzelf te worden. Het delen van mijn passie voor voeding en training is waar ik blij van word en waar ik voldoening uit haal.

Ontmoet je coach

Het begon allemaal in september 2015 na mijn vakantie, ik zat niet meer lekker in mijn vel en was niet meer happy in mijn eigen lichaam. Ik was altijd wel bezig met voeding en fitness, alleen was ik niet consequent genoeg. De ene keer ging ik 3 keer per week naar de sportschool en vervolgens weer een aantal weken niet. Ook qua voeding was ik doordeweeks strikt maar in het weekend ging ik volledig los. Ik miste duidelijk een structuur en balans in mijn lifestyle. Via social media kwam ik Personal Body Plan tegen en het sprak mij voornamelijk aan omdat het geen dieet is en er niet voorgeschreven wordt wat je wel of niet mag eten. Daarnaast had ik ook behoefte aan vaste trainingsschema’s, zodat ik precies wist wat ik in de gym moest doen. Inmiddels een jaar later ben ik zó happy met mezelf! Personal Body Plan heeft mij zoveel geleerd over de vier pijlers: gedrag, voeding, training en herstel. Ik kampte voordat ik begon met Personal Body Plan met enorme vermoeidheid en last van mijn rug ( slechte houding ) en daar heb ik tot op de dag van vandaag geen last meer van! Geen eeuwige vermoeidheid meer en een trotse, actieve houding. Deze vooruitgang had ik niet durven dromen. Ook mentaal ben ik enorm gegroeid, ik weet nu wat ik echt wil bereiken in mijn leven en daag mijzelf steeds uit met nieuwe doelen. In mijn omgeving is mijn verandering ook niet onopgemerkt gebleven, in het begin waren de mensen om mij heen huiverig maar nadat ze zagen hoe positief ik veranderde, kreeg ik steeds vaker de vraag om hen op weg te helpen met hun eigen doel. Mijn passie voor voeding en training is flink gaan groeien en ik ben mij hier steeds meer in gaan verdiepen. Ik kan oprecht zeggen dat ik nu 4 keer in de week met veel plezier naar de sportschool ga en ik voldoening haal uit het bereiden van volwaardige maaltijden. In het weekend geniet ik ook nog van af en toe iets lekkers, dit is iets waar ik nu een goede balans in heb gevonden. Ik hoop dat ik je enthousiast heb weten te maken met mijn eigen ervaring en ik kan niet wachten om jou te mogen begeleiden naar de beste versie van jezelf! Samen werken we in een rustig tempo en in kleine stapjes toe naar jouw eigen doel(en). Durf jij deze uitdaging samen met mij aan? Klik op ‘’ dit wordt mijn coach’’ , dan gaan wij aankomende 6 maanden keihard knallen en werken aan jouw doelen! Ik kan niet wachten en heb er super veel zin in, jij ook?! Tot snel!

Wat motiveert mij

Mijn motivatie haal ik voor een groot deel uit mijn eigen progressie, het is mooi om te zien hoe je je eigen lichaam kunt shapen. Daarnaast motiveert het mij als ik mensen verder kan helpen naar hun eigen doel toe, doormiddel van mijn enthousiasme en eigen ervaring.

Sonja Molenaar is op dit moment niet beschikbaar.Kies een andere coach