Susan de Bonte, 34

The best project you'll ever work on is you! En ik help je daar graag bij!

Nog maar 2 Premium plekken beschikbaar Kies Susan de Bonte als coach
4.61 / 5
72 beoordelingen
AccountmanagerBorstvoedingDansenDepressieEmotie-etenFranstaligFulltime jobHbo-niveauKind(eren)KookliefhebberKrachttrainingLevensgenieterSamenwonendSpaanstaligTravelerTurnenVeel onderweg
Coaches Susan de Bonte

Over coach Susan de Bonte

Ik woon samen met mijn vriend en onze zoon Jaden (2017). Ik werk 32 uur per week als accountmanager in de detachering waarbij ik ook veel mensen coach. Daarnaast hou ik echt van gezelligheid, lekker koken, en uiteraard sporten. Kortom een druk leven, weinig slaap (dankzij mijn lieve zoon) en veel onderweg als accountmanager. 12 jaar lang geturnd, daarna salsa en bachata shows gedanst, en uiteindelijk mijn weg in de sportschool gevonden.

Na mijn bevalling heb ik een jaar lang niet gesport (voor het eerst in mijn leven), vooral veel chips gegeten en zo min mogelijk bewogen. Ik voelde me totaal niet fit en daar was ik op een gegeven moment klaar mee en daarom ben ik gestart met Personal Body Plan. Ik wilde leren hoe ik mijn tijd efficiƫnt kon indelen, alle balletjes hoog kon houden en ook nog eens van alles kon genieten en toch goed voor mezelf kon zorgen, plus af en toe nog een bakje chips :). En ik leer nog elke dag bij!

Ik weet als geen ander hoe moeilijk het soms is om alle balletjes hoog te houden en daar wil ik jou graag bij helpen. Niet alleen het fysieke en mentale maar ook hoe het allemaal in je leven past, en geloof me dat kan!

Eerlijk, direct en open is wie ik ben. Je kan alles tegen mij zeggen, ik zal nooit een oordeel vellen, niets is te gek. Ik wil jou graag leren kennen om samen naar een manier te zoeken wat wel werkt voor jou, wat bij jou past zodat je het ook vol kan houden.

Susan de Bonte coacht de volgende plannen