Sylke Kempe

24 jaar

Interesses

Fitness, voeding, muziek, tattoeages, tekenen, fotografie

Favoriete gerechten

Roti

Favoriete oefeningen

Seated Row

In mijn vrije tijd

Sporten, vrienden, zelfstudie, shoppen, bakken

Social media

Instagram

Bio

Ik ben Sylke en woon samen met mijn vriend in Heerhugowaard. Ik ben een spontane meid die erg perfectionistisch is. Ik leg de lat erg hoog voor mezelf, wil graag dingen blijven leren en ben erg gedreven om mijn eigen doelen te behalen. Je moet me even leren kennen, maar ik hou er van om lekker gek te doen, ben heel behulpzaam en sta altijd voor anderen klaar.

Ontmoet je coach

Ik ben nooit echt heel tevreden geweest over mijn uiterlijk en gewicht, maar deed er eigenlijk niks aan. Tot mijn broeken steeds strakker gingen zitten.. Toen vond ik het genoeg. Er moest echt nodig wat gebeuren. En zo betrad ik voor de eerste keer de sportschool. Ik ging mee met een vriend en we gingen direct het krachthonk in! En wat ben ik blij dat ik dat toen heb gedaan. Ik werd verliefd. Binnen een uur was ik verkocht. 1 keer in de week werd 2 keer in de week. Binnen no time was ik 6 keer in de week in de sportschool te vinden. Ik vond het leuk, ik voelde me er thuis. Toch bleven de resultaten nog een beetje uit. Dat was het moment dat ik me meer ben gaan verdiepen in de pijler voeding. Ook dit vond ik onwijs interessant en al snel ging al mijn vrije tijd op aan lezen en leren over van alles wat met sport en voeding te maken heeft. En toepassen. Om nog wat meer kennis op te doen ben ik gestart met mijn eigen Personal Body Plan. Niet kort daarna ben ik ook de opleiding gaan doen tot fitnesstrainer. Beide heb ik met goede resultaten volbracht. Daar waar ik nooit echt wist wat ik wilde gaan doen met mijn verdere leven, heb ik nu dromen en doelen waar ik naar toe wil werken. Ik ben er achter gekomen wat mijn passie is en ik ben erg blij dat ik mijn passie mag gaan delen met een hele hoop andere mensen.

Wat motiveert mij

Ik ben mijn eigen motivatie. Omdat ik de lat voor mezelf erg hoog leg voel ik altijd een soort prestatiedrang. Dit zorgt ervoor dat ik altijd mijzelf wil verbeteren. Dit is tegelijkertijd mijn motivatie. Ik kijk vooral vooruit, maar ik kijk ook naar waar ik vandaan kom. Wat motiveert meer dan te zien wat je zelf al hebt weten te bereiken?

Sylke Kempe is op dit moment niet beschikbaar.Kies een andere coach