Talitha Huis

26 jaar

Interesses

Fitness, reizen, koken, voeding, fotografie en fashion

Favoriete gerechten

Chocolade! Oosterse gerechten en pannenkoeken

Favoriete oefeningen

Hip thrust, lat pulldown, butterfly lateral raises

In mijn vrije tijd

Sporten, koken en bakken, vlogs/blogs bekijken, filmpje pakken

Social media

Instagram

Twitter

Bio

Hi! Ik ben Talitha, fitnessfanaat, doelgericht en ik hou van een uitdaging. De passie die ik heb ontwikkeld voor fitness, krachttraining en deze levensstijl hoop ik jou ook mee te kunnen geven.

Ontmoet je coach

Van jongs af aan is sporten al mijn passie en uitlaatklep. Daarom ben ik in 2013 begonnen aan de opleiding Sport, Management en Ondernemen. Mijn interesse voor fitness en voeding is hier begonnen en de eerste stage die ik wilde lopen was natuurlijk bij Personal Body Plan. Via deze stage en het volgen van mijn eigen Personal Body Plan, heb ik enorm veel geleerd over gedrag, voeding, training en herstel. De interesse voor deze levensstijl werd nog meer geprikkeld. Voor deze periode was ik nog helemaal niet bezig met fitness. Ik heb jaren voltige en paardrijden gedaan en daarna werd kitesurfen mijn nieuwe passie. Helaas liep ik een knieblessure op waardoor ik dit niet meer kon doorzetten zoals ik wilde. Ik liep bij een fysiotherapeut waarbij ik krachttraining oefeningen moest doen om mijn blessure te verbeteren. Na een aantal keer trainen met hem interesseerde deze sport mij steeds meer. De progressie die ik boekte, inspireerde en motiveerde mij enorm om door te zetten en ik ben mij vanaf toen verder gaan verdiepen in krachttraining en ook voeding. Uiteindelijk is dit uitgegroeid tot een enorme passie voor de fitnessbranche en deze levensstijl. Ik heb een Personal Trainer opleiding behaald en ik doe zelf momenteel Bikini Fitness wedstrijden. Met mijn passie en kennis wil ik graag mensen helpen het beste uit zichzelf te halen. Ben jij er klaar voor? “If you believe in yourself, anything is possible”

Wat motiveert mij

Het motiveert mij om mensen te kunnen helpen die de stap durven te nemen om iets te veranderen aan hun levensstijl en te zien hoe deze mensen weer opbloeien, psychologisch en fysiek.

Talitha Huis is op dit moment niet beschikbaar.Kies een andere coach