Tamara Petrus, 23

You will only fail if you give up on yourself.

Nog maar 1 Original plek beschikbaar Kies Tamara Petrus als coach
4.53 / 5
178 beoordelingen
AlleenstaandBlessureEmotie-etenFeestjesFlexitariërFulltime jobGroepslessenHypermobiliteitKrachttrainingPindakaasTravelerVoedingsgedrag
Coaches Tamara Petrus

Over coach Tamara Petrus

Hi! Ik ben Tamara, 22 jaar en woonachtig in Zoetermeer. Ik ben werkzaam als gespecialiseerd pedagogisch medewerkster. Daarnaast heb ik een opleiding gedaan tot voedingsdeskundige. De kennis die ik daar heb opgedaan komt ontzettend goed van pas bij het coachen van mijn deelnemers!

Ik vind het heerlijk om actief bezig te zijn en daarom ben ik vaak te vinden in de sportschool. Ik doe een combinatie van krachttraining en verschillende groepslessen zoals xcore en brn.

Tijdens mijn Personal Body Plan heb ik al veel progressie geboekt. Ik begon met Personal Fat Burning Plan en ben vervolgens Personal Muscle Shaping Plan gaan doen om meer spiermassa te ontwikkelen. Een combinatie van een fit lichaam en lekker eten is wat ik belangrijk vind. Ik wil dat mijn spieren zichtbaar zijn, maar ik wil ook kunnen genieten van de fijne dingen in het leven.

Als Personal Body Coach ben ik betrokken en motiverend. Ik wil er samen met jou voor zorgen dat jij ook een goede balans kunt vinden in jouw leven en dat je deze balans weet te behouden. Je hoeft niet je hele leven om te gooien om je gewenste resultaat te behalen en daar help ik je graag mee.

Wat deelnemers zeggen over Tamara Petrus

Personal Body Plan helpt mij heel veel met het behalen van mijn doelen

Tamara heeft me veel inzicht gegeven in eten en ik let nu vaak op wat ik pak in de supermarkt en wat er allemaal in zit.

— Julia

Lees het persoonlijke verhaal van Julia

Het is geen dieet en zo voelt het ook niet

Bij mijn Personal Body Coach Tamara kan ik terecht voor vragen en tips en zo nu en dan ontvang ik een leuk recept. Al met al ben ik erg positief en zou ik het iedereen aanraden!

— Monica

Lees het persoonlijke verhaal van Monica

Ik vind het super dat ik mijn doelen zo snel heb behaald!

Mijn Personal Body Coach Tamara is geweldig. Ze is geduldig, niet opdringerig en weet goed haar boodschap over te brengen. Zonder haar steun en aanmoediging had ik dit resultaat niet behaald.

— Pieter

Lees het persoonlijke verhaal van Pieter

Ik heb geen moment spijt gehad van mijn deelname aan Personal Body Plan

Tamara helpt me heel erg bij het proces. Ze is super enthousiast en betrokken. Ze geeft me vaak praktische tips, waardoor ik op mijn eigen manier naar dit resultaat toe heb kunnen werken.

— Noortje

Lees het persoonlijke verhaal van Noortje

Tamara Petrus coacht de volgende plannen