Tessa Benda, 23

Let's make it happen together!

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
9.58 / 10

255 beoordelingen

Coaches Tessa Benda

Over coach Tessa Benda

Hoi! Ik ben Tessa en woon in Almere. Ik beschik over een bachelordiploma Biomedische-/Gezondheidswetenschappen en ben momenteel studerende voor Master of Science in Gezondheidwetenschappen met specialisatie Nutrition & Health aan de VU. Ik werk voor Personal Body Plan als Coach en ook als Trainer in de CL Hub, waar je mij op donderdagavond en in het weekend kan vinden. Als zowel online coach als trainer streef ik ernaar de members te begeleiden om het beste uit zichzelf te halen!

Ik sportte altijd al wel, maar door gebrek aan consistentie bereikte ik nooit de resultaten die ik wilde. Met dank aan de goede trainingsschema's en de begeleiding en stok achter de deur die ik kreeg van PBP lukte het mij eindelijk mijn doelen te behalen! Nu is het mijn passie geworden dit verder uit te dragen en ook zelf mensen te helpen en begeleiden in dit proces!

Met mijn wetenschappelijke kennis over voeding en gezondheid die ik heb opgedaan tijdens mijn bachelor- en masteropleidingen, mijn persoonlijke ervaringen met PBP en mijn ervaring als National Trainer GRIT SERIES (HIIT) van Les Mills en andere groepslessen kan ik jou op het gebied van training, voeding, leefstijl en herstel optimaal begeleiden. Dit kan als je voor mij kiest dus ook in real-life in de CL Hub! Samen gaan wij werken aan een gezondere, fittere en gelukkigere versie van jezelf!

Wil jij Tessa Benda als coach?

Kies Tessa Benda als coach

Tessa Benda coacht de volgende plannen