Tessa Benda, 24

Let's make it happen together!

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
9.58 / 10

388 beoordelingen

CrossfitGezondheidswetenschappenGroepslesinstructeurOriginal en PremiumPersonal TrainerWo-niveau
Coaches Tessa Benda

Over coach Tessa Benda

Mensen omschrijven mij als enthousiast en energiek, maar wel serieus en streng op de momenten dat het nodig is. Ik ben 24 jaar oud en woon in Almere.

Momenteel ben ik fulltime werkzaam als lifestyle coach en personal trainer. Ik beschik over een bachelordiploma Biomedische Wetenschappen en een masterdiploma in de Gezondheidwetenschappen, met specialisatie Nutrition & Health. Daarom mag ik mijzelf deskundige op het gebied van voeding noemen.

Daarnaast heb ik een passie voor groepsfitness en ruime ervaring met Crossfit. Doordat ik ruim een jaar heb gewerkt als Personal Body Trainer in de Hub weet ik ook veel over de pijler training en de verschillende oefeningen in jouw schema’s. Ook hierin kan ik jou dus optimaal ondersteunen.

Met mijn wetenschappelijke kennis over voeding en gezondheid, mijn persoonlijke ervaringen met Personal Body Plan en mijn ervaring als Personal Body Trainer, Nationaal Trainer GRIT van Les Mills en andere groepslessen kan ik jou op het gebied van gedrag, voeding, training, én herstel optimaal begeleiden. Samen gaan wij werken aan een gezonde en fitte leefstijl voor de lange termijn mét een lichaam wat dit ook uitstraalt! Zin in!

Wat deelnemers zeggen over Tessa Benda

Nu ik Personal Body Plan volg, voer ik iedere dag netjes mijn eten in.

Eet ik een keer wat minder goed, dan is mijn Personal Body Coach Tessa Benda daar om mij tips te geven over hoe ik het de volgende dag beter kan aanpakken. Mede dankzij haar steun, heb ik in de eerste 8 weken al heel wat bereikt!

— Linda

Lees het persoonlijke verhaal van Linda

Ik had nooit gedacht dat ik ooit weer dit figuur terug kon krijgen.

Ik had nooit gedacht dat ik ooit weer dit figuur terug kon krijgen. Ik ben super trots op het resultaat wat ik tot nu toe behaald heb. En super trots en blij met Tessa Benda als Personal Body Coach.

— Marianne

Lees het persoonlijke verhaal van Marianne

Als ik nu even geen zin heb of denk dat het geen nut heeft denk ik gelijk, kom op!

Mijn Personal Body Coach Tessa Benda is super behulpzaam en komt met goede tips. Streng op de juiste momenten als ik weer eens drie keer in een week uit eten ben gegaan.

— Merle

Lees het persoonlijke verhaal van Merle

Het blijkt weer: meten is weten

Ik merk aan mezelf dat ik veel bewuster ben gaan eten en leven. Balance is the keyword! Het geeft me energie, slaap veel beter en heb nog nooit zoveel plezier gehad in het trainen, ook mede dankzij mijn lieve Personal Body Coach Tessa Benda!

— Linda

Lees het persoonlijke verhaal van Linda

je hoeft niet streng te diëten

Ik volgde Personal Body Plan al een tijdje en was toe aan deze lifestyle change! Wat ik vooral heb geleerd is dat je niet streng hoeft te diëten wil je je doel bereiken. Natuurlijk kan je af en toe van een drankje en een borrelplank genieten, maar niet 4 keer in de week. Super bedankt voor de fijne coaching Tessa Benda!

— Marlous

Lees het persoonlijke verhaal van Marlous

Tessa Benda coacht de volgende plannen