Tessa Benda

23 jaar

Interesses

Voeding, ziekte en gezondheid van het menselijk lichaam, fitness, HIIT, (groeps)lessen geven, Crossfit, eten en honden.

Favoriete gerechten

Tony’s, andere chocola, kitkats, pindakaas, hamburgers, pannenkoeken, sushi, avocado’s, meer chocola.

Favoriete oefeningen

Deadlift, pull-up, barbell lunge, benchpress, hip thrust.

In mijn vrije tijd

Ben ik voornamelijk aan het sporten (krachttraining en HIIT), genieten van het leven, shoppen, eten, leuke dingen doen met vrienden, Netflixen of slapen.

Social media

Facebook

Instagram

Bio

Hoi! Ik ben Tessa, 22 jaar oud en woon in Almere. Ik beschik over een bachelordiploma Biomedische-/Gezondheidswetenschappen en ben momenteel studerende voor Master of Science in Gezondheidwetenschappen met specialisatie Nutrition & Health aan de VU. Daarnaast ben ik werkzaam als groepslesinstructrice (HIIT). Ik werk voor Personal Body Plan als Coach en ook als Trainer in de CL Hub, waar je mij op donderdagavond en in het weekend kan vinden. Als zowel online coach als trainer streef ik ernaar de members te begeleiden om het beste uit zichzelf te halen en te werken aan een gezondere, fittere, gelukkigere versie van zichzelf!

Ontmoet je coach

Van jongs af aan was ik al erg sportief. Van karate en voetbal tot aan paardrijden en dansen, I’ve tried it all. Toen ik 17 jaar was deed ik niks meer aan sport en besloot ik mij in te schrijven in een sportschool. Echter ontbrak mij de motivatie om ook daadwerkelijk consequent te trainen, waardoor ik op een gegeven moment weken niet sportte en andere prioriteiten stelde. Hier werd ik niet gelukkig van. Ik voelde mij futloos en zat niet lekker in mijn vel. Ik ben toen begonnen met het volgen van groepslessen, en uiteindelijk ook krachttraining en Crossfit. In combinatie met gezondere voeding merkte ik direct verschil en ik was om! Sindsdien is sporten onderdeel van mijn leven geworden en kan ik absoluut niet meer zonder. Sinds 3,5 jaar ben ik ook Les Mills GRIT (HIIT) instructrice en recentelijk ook Nationaal Trainer in wording. Verder geef ik ook HIIT fietslessen en indoor cycling. Het is dus mijn passie om mensen te laten bewegen en via deze weg ook hun gezondheid te verbeteren. Als Personal Body Trainer in de Hub kan ik deze passie verder uitdragen, waardoor jij als member mij daar ook persoonlijk kan opzoeken voor vragen of hulp. Met mijn wetenschappelijke kennis over voeding en gezondheid die ik heb opgedaan tijdens mijn bachelor- en masteropleiding gezondheidswetenschappen en mijn persoonlijke ervaringen met PBP kan ik jou op het gebied van training, voeding, leefstijl en herstel optimaal begeleiden. Samen gaan wij werken aan een gezondere, fittere en gelukkigere versie van jezelf!

Wat motiveert mij

De energie die ik krijg in het begeleiden van mensen op weg naar de beste versie van zichzelf, of dat nu is wanneer ik lesgeef, werk in de Hub of als coach. Het zien van progressie is de grootste motivatie! “You don’t have to see the whole staircase, just take the first step!”, let’s do that together!

Tessa Benda is op dit moment niet beschikbaar.Kies een andere coach