Tessa Benda, 23

Let's make it happen together!

Kies Tessa Benda als coach
9.56 / 10

317 beoordelingen

Coaches Tessa Benda

Over coach Tessa Benda

Hoi! Ik ben Tessa en ik woon in Almere. Ik beschik over een bachelordiploma Biomedische-/Gezondheidswetenschappen en een masterdiploma in de Gezondheidwetenschappen met specialisatie Nutrition & Health, waardoor ik mijzelf deskundige op het gebied van voeding mag noemen.

Hiernaast heb ik een passie voor groepsfitness en ruime ervaring met Crossfit. Ik werk voor Personal Body Plan als Coach en ook als Trainer in de CL Hub, waar je mij ook altijd in real-life kan opzoeken om te spreken over je plan. Als zowel online coach als trainer streef ik ernaar de members te begeleiden om het beste uit zichzelf te halen!

Met mijn wetenschappelijke kennis over voeding en gezondheid die ik heb opgedaan tijdens mijn opleidingen, mijn persoonlijke ervaringen met PBP en mijn ervaring als Nationaal Trainer GRIT van Les Mills en andere groepslessen kan ik jou op het gebied van training, voeding, leefstijl én herstel optimaal begeleiden. Samen gaan wij werken aan een gezonde en fitte leefstijl voor de lange termijn mét een lichaam wat dit ook uitstraalt!

Wil jij Tessa Benda als coach?

Kies Tessa Benda als coach

Tessa Benda coacht de volgende plannen