Tessa Heukels, 40

IMPREZ YOURSELF

Kies Tessa Heukels als coach
4.36 / 5
137 beoordelingen
AstmaCrossfitDansenEx-topsporterFeestjesFlexitariërFulltime jobGroepslesinstructeurHbo-niveauInternational tourism managementKrachttrainingLevensgenieterMindfulnessOnregelmatig werkPersonal TrainerRunnerSamenwonendTravelerYoga
Coaches Tessa Heukels

Over coach Tessa Heukels

Hey, ik ben Tessa. Samen met mijn man woon ik in Amsterdam en geniet ik van alles wat de stad te bieden heeft. Daarnaast ben ik een gepassioneerde sporter! Ooit was ballerina worden mijn grote droom. Ballerina ben ik nooit geworden, maar vanaf dat moment zijn sport en voeding altijd een belangrijk onderdeel geweest in mijn leven. Ooit gestart als commerciële tijger in de reiswereld, heb ik mijn leven omgegooid om te doen waar ik echt gelukkig van werd; mensen helpen het beste uit zichzelf halen.

Ondanks dat ik al erg veel ervaring had op het gebied van sport en voeding, moet je nooit de illusie hebben dat je alles weet. Het was daarom een geweldige ervaring om het Personal Body Plan traject in te stappen. Mijn Personal Body Coach liet mij mijn lichaam toch weer op een nieuwe manier uitdagen met alle positieve gevolgen van dien.

Samen gaan wij op zoek naar wat jij wilt uitstralen, en wanneer jij tevreden bent als je in de spiegel kijkt. Hoe kunnen we een levensstijl realiseren die passend is bij jou en jouw leven en die maakt dat jij maximaal kunt genieten van jouw leven?

Mijn missie: Jou laten ervaren hoeveel gemakkelijker en leuker het leven is wanneer jij je fit voelt en blij wordt van wat je ziet in de spiegel.

Tessa Heukels coacht de volgende plannen