Tessa van Beers, 33

Beautiful chaos

Kies Tessa van Beers als coach
9.52 / 10

155 beoordelingen

BorstvoedingBurn-outHbo-niveauKind(eren)LeerkrachtMountainbikenObstacle RunnerParttime jobPrenatale depressieRunnerSamenwonendTrailrunnerWielrennen

Tessa van Beers biedt een coachconsult aan in de volgende plaatsen

Roosendaal

Een consult met Tessa van Beers duurt 45 minuten en kost €60,50

Volg je Personal Body Plan en heb je interesse in een coachconsult? Boek een coachconsult

Coaches Tessa van Beers

Over coach Tessa van Beers

Hoi!

Wat leuk dat je op mijn pagina komt kijken! Ik ben geboren en getogen in Roosendaal, 33 jaar oud, getrouwd en heb 3 kleine kinderen van 6, 4 en 3 jaar.

Vroeger was ik redelijk sportief. Ik danste erg graag en reed paard. Toen kwam de puberteit en danste ik liever in de kroeg ;-)

Langzamerhand werd ik steeds zwaarder en zwaarder. Toen ik eenmaal begon te settelen bleven er na iedere zwangerschap nog wat extra kilo's plakken. Et voilà, ik woog ineens ruim 90 kilo.

Het was tijd voor verandering! Inmiddels ben ik 23 kilo lichter en zit ik letterlijk en figuurlijk vele malen beter in mijn vel.

Personal Body Plan heeft me heel veel gebracht. Ik ben gestopt met werken in het onderwijs en ben van plan om me volledig te gaan richten op het coachen van mensen. Mijn ervaring gun ik namelijk iedereen!

Als Personal Body Coach luister ik. Ik begrijp hoe het is om MOE te zijn en ik begrijp de struggle met kinderen. Ik kan je helpen om hier zelf een eigen weg in te vinden en hier ook jouw eigen 'beautiful chaos' van te maken.

Wat deelnemers zeggen over Tessa van Beers

Ik heb mijn levensstijl aangepast en ben al 8 kilo kwijt.

Die dagelijkse stok achter de deur van mijn Personal Body Coach Tessa van Beers had ik namelijk toch wel nodig. Zonder Tessa had ik mijn doel voor het eerste half jaar niet bereikt.

— Rozanne

Lees het persoonlijke verhaal van Rozanne

Ik heb eerlijk waar geen dag honger gehad tijdens mijn Personal Body Plan

Na mijn zwangerschap bleven er toch meer kilo’s plakken dan gewenst, dus startte ik met Personal Body Plan met Personal Body Coach Tessa van Beers. Ik had het nooit gedacht, maar de kilo’s vlogen er vanaf!

— Inge

Lees het persoonlijke verhaal van Inge

Tessa van Beers coacht de volgende plannen