Thom Harteveld, 24

Elke verandering is het begin van een zoektocht naar iets moois!

Nog maar 4 Premium plekken beschikbaar Kies Thom Harteveld als coach
4.49 / 5
116 beoordelingen
AlleenstaandBedrijfskundeCrossfitEmotie-etenFeestjesFlexitariërFulltime jobGroepslesinstructeurHbo-niveauKrachttrainingTravelerVeel onderweg
Coaches Thom Harteveld

Over coach Thom Harteveld

Hi, tof dat je mijn profiel bekijkt en leest! Ik ben Thom en kom uit Rotterdam. De rode draad in mijn dagelijkse bezigheden is anderen helpen. In de afgelopen jaren heb ik dit op verschillende manieren gedaan. Van medewerkers te coachen om hun ontwikkelpunten te versterken en hun krachten optimaal in te zetten tot het enthousiasmeren en helpen van mensen in de gym door middel van het geven van groepslessen.

Met een fulltime baan, lessen voorbereiden en een sociaal leven ben ik veel onderweg en is het druk. Afgelopen jaren heb ik geleerd om keuzes te maken waardoor ik nu juist tijd over houd voor mijzelf. Daarnaast heb ik ook ooit in jouw schoenen gestaan. Oriënterend en zoekend naar een coach die bij mij past om fitter en de beste versie van mijzelf te worden door het behalen van doelen. Links op deze pagina vind je mijn Instagram en resultaten.

Door kleine aanpassingen in mijn levensstijl kwam ik dichter bij mijn doelen, bereikte mijn doelen en stelde nieuwe. Kies je voor mij als Personal Body Coach, dan kies je voor een coach die betrokken, eerlijk, kritisch, en positief is. Stap voor stap gaan we aan de slag. De lijnen zetten wij samen, de invulling geef jij. Het mooiste resultaat komt uit jezelf. Laat mij je helpen door er zelf over na te denken. Sta open voor verandering en begin de zoektocht naar iets moois.

Wat deelnemers zeggen over Thom Harteveld

Het gaat met vallen en opstaan maar met de hulp van mijn Personal Body Coach gaat het steeds beter

Het gaat met vallen en opstaan maar met de juiste hulp van mijn Personal Body Coach Thom gaat het wel steeds beter. Hij motiveert me en dankzij hem krijg ik de focus steeds terug!

— leendert

Lees het persoonlijke verhaal van leendert

Met Personal Body Plan heb ik echt mijn levensstijl veranderd

Thom is een heel prettig klankbord om ideeën uit te wisselen en een stok achter de deur.

— Jarne

Lees het persoonlijke verhaal van Jarne

Thom Harteveld coacht de volgende plannen