Thomas Groen, 27

It doesn’t matter where you start, only that you begin.

Nog maar 2 Plus plekken beschikbaar Kies Thomas Groen als coach
4.79 / 5
58 beoordelingen
AlleenstaandFeestjesFulltime jobHbo-niveauLactoseintolerantieOnregelmatig werkPTSSVegetariërVerpleegkundigeVoetbal
Coaches Thomas Groen

Over coach Thomas Groen

Hoi! Sinds mijn 5e heb ik altijd op redelijk niveau gevoetbald en getennist. Hoewel iets minder, dit doe ik nog steeds. Daarnaast ben ik een aantal keer per week te vinden in de sportschool. Ik werk als verpleegkundige in het AMC en ik woon ook in Amsterdam. Ik beschik dus over redelijk wat medische kennis en begrijp wat dit voor invloed op jou als deelnemer heeft. Verder heb ik PTSS gehad. Hoe vervelend dit ook is, dit zorgt er wel voor dat ik stress erg goed begrijp en herken.

Door mijn baan weet ik hoe het is om een gezonde leefstijl te zoeken in een onregelmatig leven met onregelmatige werktijden. Vermoeidheid en stress zijn onder andere daardoor voor mij geen onbekende struikelblokken. Ook voor mij is het af en toe nog zoeken naar de juiste manier en ‘nee’ zeggen vind ik lastig. Soms loop ik in zeven sloten tegelijk, maar altijd blijf ik mijn doel nastreven: op zoek naar de beste versie van mijzelf. Mijn eigen PBP helpt mij hier ook nog steeds bij.

‘Doe wat werkt voor jou’ is voor mij dus erg belangrijk. Af en toe een drankje of een feestje moet kunnen, dat doe ik namelijk ook. Dus heb je een druk bestaan en wil je dit combineren met een gezonde leefstijl? Hier kan ik je in begeleiden! Je kunt van mij verwachten dat ik open en eerlijk ben. Dit gaat gepaard met directe communicatie. Naast het serieuze gedeelte staat humor bij mij hoog in het vaandel. Klaar om te beginnen?

Heb ik geen plekken meer open? Stuur me dan even een berichtje!

Wat deelnemers zeggen over Thomas Groen

Door Personal Body Plan merk ik dat ik niet alleen fysiek, maar ook mentaal vooruitgang boek

Thomas motiveert me onwijs en ondanks dat ik mijn plan goed onder controle heb, geeft hij me hele fijne tips. Zo blijf ik bewust nadenken om de gewenste progressie te blijven boeken en niet alleen maar op de automatische piloot door te gaan.

— Mitzi

Lees het persoonlijke verhaal van Mitzi

Thomas Groen coacht de volgende plannen