Wendy Meijering

30 jaar

Interesses

Cultuur, Reizen, Fitness & Voeding, Muziek

Favoriete gerechten

Sushi, Rijstwafel met witte chocolade pasta!

Favoriete oefeningen

Deadlift, Hip truster, Pull ups

In mijn vrije tijd

Sporten, Nieuwe gerechten proberen, Leuke dingen doen met familie en/of vrienden, Lezen

Social media

Facebook

Instagram

Bio

Energiek, motiverend en lief zijn de drie woorden waarmee mijn leden mij omschrijven als coach. Ik ben een levensgenieter en ga graag nieuwe uitdagingen aan. Mijn naam is Wendy Meijering, 30 jaar en woon in Rotterdam. Naast mijn functie als Personal Body Coach, ben ik ook dagelijks werkzaam als Fitness Trainer. Ik motiveer vrouwen om een stap in het onbekende te zetten en jezelf te verassen met het (on)mogelijke.

Ontmoet je coach

Bijna 30 jaar geleden kwam ik op de wereld samen met mijn tweelingzusje. Mijn tweelingzusje en ik hebben allebei een heel verschillend leven gehad. Zij werd geboren met 1 slecht functionerende nier en moest elke dag opnieuw rekening houden met haar lage energielevel. Terwijl ik leefde alsof mijn energie nooit opging. Ik was altijd op pad, fulltime studie, leuke bijbaan en een groot sociaal leven. Daarnaast hield ik wel van uitgaan en een wijntje en sigaretje op het terras. Totdat ik op gesprek moest komen bij de dokter van mijn tweelingzusje. Haar nierfunctie daalde met het jaar en de verschillende opties moesten besproken worden. Ik zei gelijk JA als nier-donor voor der. Maar de dokter gaf aan dat ik niet mocht doneren met het levensstijl die ik op dat moment had. Dat was mijn eyeopener. Diezelfde dag heb ik de knop omgezet. Het was belachelijk dat ik als gezonde jonge vrouw zo slecht met mijn lichaam om ging en het zelf van binnen uit kapot maakte terwijl zij vanaf haar geboorte moet strijden. Nu ben ik ruim 4 jaar gestopt met roken, eet ik bewust en sport ik regelmatig. Dat wilt echt niet zeggen dat ik nooit meer een wijntje drink. Balance is key ;) Sinds dat moment leef ik veel bewuster en neem ik de keuzes in mijn leven heel serieus. Er zijn zoveel keuzes in het leven die wij soms zelf niet zien. Daar wil ik mensen bij helpen! Hoe het nu met mijn zusje gaat? Haar nierfunctie is momenteel 24% en ze voelt zich mentaal 100x sterker. Ook haar heb ik meegenomen in mijn proces. Haar werd verteld dat ze niet kon hardlopen en dat ze beter thuis op de bank kon rusten. Maar je moet der nu zien! Ze heeft het afgelopen jaar aan 3 hardloopevents mee gedaan. Super trots! Het aankomende jaar gaan wij ook een nieuwe uitdaging aan. Namelijk 12 medailles in 12 maanden in 2017. Wat wordt jouw uitdaging?

Wat motiveert mij

De progressie die ik elke vier weken maak motiveert mij. Zowel de fysieke als mentale progressie. Sommige weken heb ik fysiek minder progressie gemaakt maar mentaal heb ik een enorme stap gemaakt. Dat is in mijn ogen net zo, of niet belangrijker, dan de fysieke verandering.

Wil jij Wendy Meijering als coach?Schrijf je in!