Wesley Jansen, 29

Maximale kracht is maximaal resultaat.

Nog maar 1 Original plek beschikbaar Kies Wesley Jansen als coach
4.36 / 5
36 beoordelingen
DirectEmotie-etenFilmliefhebberFulltime jobHbo-niveauHorecaKookliefhebberKrachttrainingMuziekliefhebberOnregelmatig werkSamenwonendVeel onderweg
Coaches Wesley Jansen

Over coach Wesley Jansen

Hey

Ik ben Wesley, ik woon in Amsterdam en ik ben parkmanager van een Indoor Trampoline park.

Ik heb dagelijks wel met iets in de sport te maken, voornamelijk met fitness op trampolines in de vorm van groepslessen. Verder werk ik al ruim 13 jaar in de horeca en kijk ik graag naar een goede serie of lees ik een (kook)boek.

Na lang twijfelen heb ik er uiteindelijk toch voor gekozen om de knop om te zetten en om mij volledig te gaan focussen op mijn PBP avontuur. Ik sportte wel al regelmatig maar zonder echt progressie te boeken.

In mijn eerste half jaar heb ik mij vooral gefocust op het aankomen en groeien. Hierdoor ben ik in 6 maanden tijd 6 kg aangekomen waarvan voornamelijk spiermassa!

Tijdens deze periodes heb ik vooral veel kennis opgedaan over de 4 pijlers en heb ik een nieuwe lifestyle aangenomen

Door Personal Body Plan ben ik 180 graden gedraaid en heb ik een nieuwe levensstijl aangenomen.

Juist omdat ik weet wat het mij heeft gebracht heb ik ervoor gekozen om ook Personal Body Coach te worden om jou te helpen naar de beste versie van jezelf.

Als je mij als coach kiest krijg je niet alleen een direct persoon. Je krijgt een coach die er echt voor jou is en je helpt om jouw doelen te behalen.

"Kleine veranderingen voor een groter resultaat"

Wesley Jansen coacht de volgende plannen