Yara van Leeuwen, 39

Live the Life you have Imagined!

Nog maar 1 Original plek beschikbaar Kies Yara van Leeuwen als coach
3.94 / 5
48 beoordelingen
AccountmanagerAlleenstaandBiochemieFeestjesFlexitariërForensic ScienceLevensgenieterMindfulnessMuziekliefhebberWintersportWo-niveau
  • Den Haag
Coaches Yara van Leeuwen

Over coach Yara van Leeuwen

Vind jij het lastig om je doelen te behalen en heb je al van alles geprobeerd? Laten we dan samen kijken naar wat werkt voor jou. Door PBP leerde ik wat werkt voor mij. Ik gun jou dit ook!

Ik ben Yara, een eerlijke, daadkrachtige en avontuurlijke vrouw. Ik woon in Den Haag en heb naast het coachen een leuke baan als accountmanager. In mijn vrije tijd ga ik het liefst snowboarden, kitesurfen of wandelen in het bos. Ook ga ik graag uit met mijn vrienden en familie.

Het laatste jaar heb ik mij verdiept in de wereld van persoonlijke ontwikkeling en heb mooie stappen gezet.

Voordat ik met PBP begon, liep ik steeds vast. Ik wilde vooral slank en sterk zijn en pakte het jarenlang verkeerd aan. Als ik eraan terug denk, ben ik zo blij dat ik de stap heb gezet en dat mijn leven er nu anders uitziet.

Ik ben niet meer op dieet, voel mij fysiek en mentaal sterk en ik heb meer plezier in het leven. Ik doe wat ik leuk vind en maak van kleine stapjes grote sprongen.

De aanpak van PBP heeft mij de vrijheid en authenticiteit geboden die ik nodig heb. Ik gun jou om hetzelfde te bereiken via de PBP aanpak.

Wat ik voor jou zal betekenen:
Ik zal met jou naar je doel werken, je motiveren, inspireren, eerlijk zijn en je de spiegel voorhouden d.m.v. positieve feedback. Ik zal wekelijks je vragen beantwoorden en kijken naar oplossingen.

Wat ik vraag van jou is:
Open en eerlijk communiceren. Genieten van het proces.

Spreekt dit jou aan, kies mij dan als coach!

Yara van Leeuwen coacht de volgende plannen