Yvonne Netz, 36

Set your mind the right way; you can do it!

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
10 / 10

1 beoordelingen

AlleenstaandCrossfitFeestjesFlexitariërFulltime jobGlutenallergieHbo-niveauKookliefhebberLactoseintolerantieMarathonMindfulnessNatuurliefhebberOrthomoleculair TherapeutPrikkelbaar Darm SyndroomRunnerTravelerVoetbalWielrennenYoga
Coaches Yvonne Netz

Over coach Yvonne Netz

Welkom, ik ben Yvonne! Lifestyle coach, voedingsdeskundige en een levensgenieter.

Ik heb enorme passie voor voeding en sport en begeleid met veel plezier mensen naar meer balans, zelfvertrouwen en het behalen van hun doelen. Door mensen te inspireren met mijn kennis en ervaring, wil ik je laten zien wat je kan bereiken met doorzettingsvermogen, een heldere visie en een actieve levensstijl. Dit is de basis van elk succes!

Dit doe ik naast een fulltime sales baan. Maar hoe deel je een druk bestaan in, zonder jezelf hierin te verliezen? Ik help je er graag mee.

Naast deze passies geniet ik erg van reizen, eten en festivals, maar trek me ook graag terug om te mediteren of een avond bank te hangen.

Sporten helpt mij om mij hoofd te legen en op te laden. Ik doe graag aan (hot)yoga, mountainbiken en hardlopen. Een hoogtepunt was in 2016 de marathon van New York!

Via Personal Body plan wil je helpen je doelen te bereiken en je in laten zien dat je meer kunt dan je soms denkt. Met een strenge aanpak waar nodig, maar altijd met een positieve insteek, hoop ik dat te bereiken. Zelf heb ik Personal Body Plan @Park en @Gym gevolgd.

Yvonne Netz coacht de volgende plannen