Boek een consult op locatie met jouw Personal Body Coach

Heb je naast online coaching ook de behoefte aan offline coaching? Boek dan gemakkelijk een face-2-face consult van 45 minuten met jouw Personal Body Coach.

Meer informatie Boek een consult

Heb je naast de online coaching een extra stok achter de deur nodig? Of wil jij een keer in levenden lijve advies krijgen van je Personal Body Coach? Boek dan op deze pagina een 1-op-1 coachconsult met je Personal Body Coach.

Waarom bieden jullie nu óók offline coaching aan?

Reden 1: wij geloven dat online en offline elkaar versterken en dat het één wereld is. Wij willen op beide vlakken persoonlijke coaching bieden.

Reden 2: uit onderzoek onder zowel deelnemers als coaches is gebleken dat er naast de online coaching ook behoefte is aan offline coaching.

  • Extra stok achter de deur om je plan uit te voeren
  • Extra persoonlijk door de non-verbale communicatie
  • Extra dimensie aan de vertrouwensband en onderlinge relatie
  • Extra verdieping in het omgaan met hoogte- en dieptepunten
  • Extra snel tot de kern komen door het directe vragen stellen en beantwoorden

Wat kan ik verwachten?

Tijdens het consult van 45 minuten gaan jij en je Personal Body Coach dieper in op je doel(en), je motivatie, de inhoud en uitvoering van je Personal Body Plan. Uiteraard kun je alle vragen stellen die je hebt.

Na het 1-op-1 offline consult kun jij nog doelgerichter werken aan het behalen van je gewenste resultaat. Je kunt een coachconsult zo vaak boeken als je zelf wilt.

Let op: Het offline consult bestaat niet uit een Personal Training, Personal Nutrition of Personal Therapy sessie.

Waar vindt het consult plaats?

Iedere Personal Body Coach geeft aan waar hij offline consults geeft. Dit kunnen één of meerdere plaatsen zijn. Bij het boeken van een offline consult selecteer jij je Personal Body Coach en de plaats.

Nadat jij een offline coachconsult hebt geboekt ontvangt je Personal Body Coach hier een melding van. Via de chat in de Personal Body Plan app bespreken jullie tot slot samen de datum en het tijdstip.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor een offline coachconsult verschillen per Personal Body Coach. Personal Body Coaches bepalen namelijk hun eigen tarief op basis van een duur van 45 minuten. Dit staat weergegeven voordat je boekt.

Offline coaching is een extra service die de Personal Body Coaches verstrekken. Het is daarom geen onderdeel van het Personal Body Plan abonnement, maar een waardevolle add-on.

Doen alle coaches mee?

Vrijwel alle coaches doen mee en ze zijn hier speciaal voor opgeleid. Geeft jouw Personal Body Coach nog geen offline coaching? Je kunt via de app altijd wisselen naar een coach die wel offline coaching aanbiedt.

Boek een consult

stap 1Selecteer je coach

stap 2Selecteer een plaats