Coronavirus

Laatste update: Zondag 15 maart 14:31

De gezondheid van mensen staat voorop.
Als Changing Life staat gezondheid centraal in alles wat wij doen. Dat betekent dat de gezondheid van onze members, coaches, werknemers en medemens voorop staat. Daarom hebben we besloten om verscherpte maatregelen te treffen rond het coronavirus (COVID-19). Dit zijn geen beslissingen die over één nacht ijs gaan, maar wel beslissingen die wij noodzakelijk achten.

In het kort:
• Je kunt thuis trainen met Personal Body Plan @Home
• Members kunnen gratis wisselen naar PBP@Home
• Members kunnen gratis weer terug wisselen van PBP@Home naar @Gym
• De Changing Life Hub sluit op maandag 16 maart voor zolang het noodzakelijk is

Wil je (weer) starten met Personal Body Plan? Je krijg nu de eerste maand gratis!
Als je start met Personal Body Plan, kan je kiezen waar je je trainingen uitvoert. Het is mogelijk om thuis te trainen, waarbij je gebruik maakt van je lichaamsgewicht of attributen die je al in huis hebt. Je kunt gedurende je Personal Body Plan altijd kosteloos wisselen van type trainingslocatie.

Om je trainingen van Personal Body Plan thuis uit te voeren, kies je voor @Home als trainingslocatie.
Start met Personal Body Plan

Doe je al Personal Body Plan? Wissel kosteloos naar @Home
Om een persoonlijk trainingsschema te garanderen, worden de trainingsschema’s van Personal Body Plan handmatig gemaakt door onze trainingsexperts Tom, Jeffrey en Kirsten.

Het is mogelijk om kosteloos van trainingslocatie te wisselen, en de komende weken je trainingsschema thuis uit te voeren. Let op: Je kunt altijd kosteloos weer terug naar @Gym.

Als je nu een aanpassing doorgeeft dan is het uiterlijk op de eerstvolgende maandag zichtbaar in je trainingsschema. In de tussentijd kun je gebruik maken van de handige database met thuisoefeningen die je vindt via ‘Training’ in het menu van de app. 

Doe je al Personal Body Plan en wil je thuis trainen?
Wijzig je trainingslocatie

De Changing Life Hub is dicht vanaf maandag 16 maart
We sluiten de Changing Life Hub in Amsterdam vanaf maandag 16 maart voor zolang dat noodzakelijk is. We hebben alle medewerkers van de Changing Life Hub verzocht om thuis te blijven.

Beschikbare producten op de CL Marketplace

Gelukkig zijn de sportmaterialen voor thuis gewoon beschikbaar.

We zijn bereikbaar
We hebben alle medewerkers van Changing Life, waaronder Personal Body Plan, verzocht om thuis te werken. We zijn er als bedrijf op ingericht om flexibel te werken. Je coach is ook beschikbaar zoals je gewend bent.

We zijn bereikbaar via de telefoon, chat en e-mail. Vanwege de vele aanvragen en drukte kan het wel zijn dat we iets later reageren dan je van ons gewend bent. Excuses alvast!

Telefoon: 085 001 33 84
Whatsapp: 06 – 46 40 24 91
Gebruik het contactformulier