Gratis trainen bij 9 PBP-proof sportscholen in Nederland

Onze visie is simpel, maar doeltreffend: je Personal Body Plan is leidend en de faciliteit waar jij je training uitvoert is van secundair belang. Daarom vinden we ook dat de toegang tot de faciliteit in de vorm van een sportschool eigenlijk gratis hoort te zijn. Om deze visie werkelijkheid te maken starten we een pilot samenwerking met de snelgroeiende en innovatieve sportschoolketen TrainMore.

Nu zijn we een stapje verder in het realiseren van onze visie voor sportscholen door het hele land. Dit doen we middels deze pilot voor het creƫren van een partnernetwerk van PBP-proof sportscholen waar je gratis kunt trainen wanneer je Personal Body Plan doet.

Voor wie is deze pilot?

Als jij je tijdens de pilot inschrijft voor Personal Body Plan of verlengt voor een nieuwe periode met coach (beide mogelijk t/m 30 november 2017), kun je een vestiging van TrainMore aanvinken. Vanaf de start van jouw plan kun je dan onbeperkt en gratis gebruikmaken van de TrainMore locatie, waarbij je ook toegang hebt tot de overige 8 locaties van TrainMore.

Na een succesvolle pilot zijn we voornemens om de samenwerking te verlengen. Als deelnemer krijg je in de laatste maand van jouw Personal Body Plan bericht van ons of jij gebruik kunt maken van de trainingslocaties van TrainMore en eventuele andere locaties.

Hoe doe je mee?

Schrijf je in voor Personal Body Plan of verleng je plan met coach. Kies als trainingslocatie @Gym en kies vervolgens een partnerlocatie. Meld je daarna binnen 14 dagen na de start van jouw plan bij de door jou gekozen sportschool.

Voor deze pilot gelden een aantal voorwaarden. Je leest ze hier.

Kies je plan Doe de test

Waar kun je sporten?

Changing Life Hub

Amsterdam Noord

Amsterdam

de Pijp

Amsterdam

Singel

Amsterdam

Oosterdok

Rotterdam

Coolsingel

Den Haag

Groenmarkt

Utrecht

Drift

Groningen

Munnekeholm

Eindhoven

Lichttoren

Zaandam

Westzijde