Gratis trainen bij 68 PBP-proof sportscholen in Nederland en België

Onze visie is simpel, maar doeltreffend: je Personal Body Plan is leidend en de faciliteit waar jij je training uitvoert is van secundair belang. Daarom vinden we ook dat de toegang tot de faciliteit in de vorm van een sportschool eigenlijk gratis hoort te zijn.

Om deze visie werkelijkheid te maken werken wij samen met tal van sportscholen door heel Nederland, om zo trainingsfaciliteiten gratis beschikbaar te kunnen stellen voor onze deelnemers.

Ga je liever niet naar de sportschool? Je kan de trainingen van jouw Personal Body Plan ook thuis uitvoeren of in het park.

Hier kan jij gratis trainen met jouw Personal Body Plan

Staat jouw gym niet op de kaart?

Laat ons weten waar jij gratis wil trainen en we brengen je op de hoogte als we nieuwe gyms hebben toegevoegd.

We komen telkens een stap verder in het realiseren van onze visie voor sportscholen door het hele land. Dit doen we door stap voor stap ons partnernetwerk van PBP-proof sportscholen, waar je gratis kunt trainen wanneer je Personal Body Plan doet, uit te breiden.

Mensen helpen de beste versie van zichzelf te worden kunnen we niet alleen. We geloven dat online en offline elkaar aanvullen, versterken en samen één beleving vormen. Om deze visie werkelijkheid te maken werken we samen met sportscholen, zodat we als fitnessbranche echt een positieve impact kunnen hebben.

Tom Barten, 4 september 2017
Oprichter Personal Body Plan

Voor wie geldt deze extra service?

Als jij je inschrijft voor Personal Body Plan of verlengt voor een nieuwe periode, kun je een PBP-proof sportschool kiezen op de registratiepagina. Vanaf de start van jouw plan kun je dan onbeperkt en gratis gebruikmaken van een partnerlocatie.

Hoe doe je mee?

Schrijf je in voor Personal Body Plan of verleng je plan. Kies als trainingslocatie @Gym en kies vervolgens een partnerlocatie. Meld je daarna binnen 14 dagen na de start van jouw plan bij de door jou gekozen sportschool.

Kies je plan Test welk plan bij jou past