Gratis trainen bij 14 PBP-proof sportscholen in NederlandOnze visie is simpel, maar doeltreffend: je Personal Body Plan is leidend en de faciliteit waar jij je training uitvoert is van secundair belang. Daarom vinden we ook dat de toegang tot de faciliteit in de vorm van een sportschool eigenlijk gratis hoort te zijn.

Om deze visie werkelijkheid te maken werken wij samen met tal van sportscholen door heel Nederland, om zo trainingsfaciliteiten gratis beschikbaar te kunnen stellen voor onze deelnemers.

We komen telkens een stap verder in het realiseren van onze visie voor sportscholen door het hele land. Dit doen we door stap voor stap ons partnernetwerk van PBP-proof sportscholen, waar je gratis kunt trainen wanneer je Personal Body Plan doet, uit te breiden.

Houd deze pagina in de gaten om te zien of de sportschool bij jou in de buurt zich al heeft aangesloten!

Voor wie geldt deze extra service?

Als jij je inschrijft voor Personal Body Plan of verlengt voor een nieuwe periode met coach, kun je een PBP-proof sportschool kiezen op de registratiepagina. Vanaf de start van jouw plan kun je dan onbeperkt en gratis gebruikmaken van een partnerlocatie, waarbij je ook toegang hebt tot de overige locaties van de gekozen sportschoolketen.

Hoe doe je mee?

Schrijf je in voor Personal Body Plan of verleng je plan met coach. Kies als trainingslocatie @Gym en kies vervolgens een partnerlocatie. Meld je daarna binnen 14 dagen na de start van jouw plan bij de door jou gekozen sportschool.

Kies je plan Doe de test

Waar kun je sporten?

Changing Life Hub

Amsterdam Noord

TrainMore Amsterdam

de Pijp

TrainMore Amsterdam

Singel

TrainMore Amsterdam

Oosterdok

TrainMore Rotterdam

Coolsingel

TrainMore Den Haag

Groenmarkt

TrainMore Utrecht

Drift

TrainMore Groningen

Munnekeholm

TrainMore Eindhoven

Lichttoren

TrainMore Zaandam

Westzijde

040FIT! Boxtel

Brederodeweg 24

040FIT! Deurne

Tramstraat 65

040FIT! Valkenswaard

Dragonder 1

040FIT! Heeze

Kapelstraat 35b

040FIT! Geldrop

Gijzenrooiseweg 11