Hoe kunnen wij jou helpen?

Wat zijn de daluren in de HUB?

De daluren in de Hub bij het PBP Original abonnement zijn als volgt:

Maandag tot en met vrijdag van 11:00 tot 16:00 uur.
Zaterdag en zondag van 07:00 tot 09:00 uur en 17:00 tot 21:00 uur.

Wil je altijd toegang tot de Hub tijdens openingstijden?
Kies dan voor PBP Premium.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Wat is het verschil tussen Personal Body Plan Original en Personal Body Plan Premium?

Het grootste verschil is de intensiteit van coaching en de wijze van coaching. Met beide abonnementen kan je elke maandag starten. Je kunt je vier groepen (weken) vooruit inschrijven.

Bij het Premium abonnement kies je zelf je deskundige en persoonlijke Personal Body Coach. Deze staat 7 dagen per week voor je klaar en coacht je zowel proactief als reactief via de PBP-app. Bij het Original abonnement kies je ook je eigen Personal Body Coach die wekelijks je vragen beantwoordt op een vaste dag die je samen met elkaar afspreekt. Met het Premium abonnement heb je altijd toegang tot de Changing Life Hub, met het Original abonnement heb je alleen toegang in de daluren.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoe vaak kan ik wisselen van trainingslocatie?

In het Original abonnement kun je één keer wisselen van trainingslocatie per zes maanden. Tijdens je Premium abonnement kun je altijd wisselen van type trainingslocatie.

Als extra service bieden we in beide abonnementen de mogelijkheid aan om gratis of met flinke korting te trainen bij één van de aangesloten sportscholen als je kiest voor PBP@Gym.

 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kan ik met het Original abonnement trainen in de Changing Life HUB?

In beide abonnementen bieden we je de mogelijkheid aan om gratis te trainen bij één van de aangesloten sportscholen. Dat kan dus ook bij de HUB. In het Original abonnement kun je alleen trainen tijdens de daluren.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoe kan ik mijn abonnement verlengen of upgraden?

Het is altijd mogelijk om vanuit het Original abonnement te upgraden naar het Premium abonnement. Downgraden vanuit het Premium abonnement naar het reguliere abonnement is tijdens een lopend abonnement niet mogelijk.

Als je het abonnement gaat verlengen kun je altijd opnieuw een keuze maken voor Original of Premium. Dit kan altijd na de eerste zes maanden.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Geen antwoord gevonden op je vraag?

Contact

Stel je vraag via ons contactformulier en we sturen je zo snel mogelijk een antwoord terug.

Contactformulier