Hoe kunnen wij jou helpen?

Wat is Personal Body Plan?

Personal Body Plan is 'Jouw Online Personal Trainer, Lifestyle Coach en Voedingsdeskundige in één, waar je 24/7 toegang tot hebt'. Met Personal Body Plan krijg je een op maat gemaakt plan, gebaseerd op de vier kernelementen gedrag, voeding, training en herstel. Bij de uitvoering van jouw Personal Body Plan krijg je extra ondersteuning van jouw Personal Body Coach. Personal Body Plan biedt jou het steuntje in de rug dat je nodig hebt om stap voor stap jouw gewenste resultaat te behalen en de beste versie van jezelf te worden!

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoe lang duurt mijn Personal Body Plan?

Bij Personal Body Plan geloven we niet in een ‘quick-fix’. Jij als deelnemer gaat minimaal 6 maanden aan de slag met jouw Personal Body Plan. Dit om een blijvend resultaat te kunnen garanderen en je echt te richten op het veranderen van je levensstijl. Dit is in onze visie de manier om jouw gewenste resultaat te behalen én te behouden.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kan ik samen met iemand anders Personal Body Plan starten?

Omdat we bij Personal Body Plan altijd streven naar een persoonlijke aanpak zal iedere deelnemer als zo behandeld worden. Ieder mens is anders en vraagt dus ook om een andere aanpak. Daarom is samen eenzelfde plan volgen niet mogelijk, maar beiden inschrijven en elkaar ondersteunen en motiveren in dit proces natuurlijk wel!

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Wanneer kan ik van start gaan?

Iedere maandag start er een nieuwe groep deelnemers met hun Personal Body Plan. De inschrijving sluit in principe de zaterdagavond daarvoor, om 23:59. Tenzij we genoodzaakt zijn de inschrijving eerder te sluiten, vanwege het beperkt aantal plekken en de beschikbaarheid van de coaches. Zekerheid over wanneer de inschrijving sluit is er dus nooit. Wacht daarom niet te lang met jouw aanmelding!

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoe kan ik inloggen?

Je logt in op de website door rechtsboven op www.personalbodyplan.com op inloggen te klikken. Vervolgens voer je daar je gebruikersnaam in met het bijbehorende wachtwoord. Ook kun je, wanneer je deelnemer bent, dagelijks gebruikmaken van onze app(s). Er is een Personal Body Plan app voor iOS en Android systemen. Deze zijn te downloaden in respectievelijk de App Store en de Googe Play Store. In de app vind je alles dat je nodig hebt om jouw Personal Body Plan te volgen. Je vult je voeding in, bekijkt je trainingsschema (inclusief instructievideo’s), leest je gedragslessen, communiceert met jouw coach enzovoort.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kan ik tussentijds stoppen met mijn Personal Body Plan?

Bij Personal Body Plan geloven we niet in een ‘quick-fix’. Jij als deelnemer gaat minimaal 6 maanden aan de slag met jouw Personal Body Plan. Dit om een blijvend resultaat te kunnen garanderen en je echt te richten op het veranderen van je levensstijl. Dit is in onze visie de manier om jouw gewenste resultaat te behalen én te behouden. Wanneer jij je aanmeldt voor Personal Body Plan ga je akkoord met de algemene voorwaarden waarin staat dat Personal Body Plan voor minimaal 6 aaneengesloten maanden is.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kan ik ook gebruikmaken van een app?

Je kunt, wanneer je deelnemer bent, dagelijks gebruikmaken van onze app(s). Er is een Personal Body Plan app voor iOS en Android systemen. Deze zijn te downloaden in respectievelijk de AppStore en de Google Play Store. In de app vind je alles dat je nodig hebt om jouw Personal Body Plan te volgen. Je vult je voeding in, bekijkt je trainingsschema (inclusief instructievideo’s), leest je gedragslessen, communiceert met jouw coach enzovoort.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Ik ben op dit moment in behandeling voor een eetstoornis. Mag ik met PBP starten?

Je kunt niet starten met Personal Body Plan, omdat wij jou op dit moment niet de juiste begeleiding kunnen bieden. Personal Body Plan kan daarnaast jouw herstel in de weg gaan staan. We raden je aan om jouw huidige behandeling voort te zetten en te focussen op je herstel.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Ik heb in het verleden een eetstoornis gehad en ik ben uitbehandeld. Mag ik met PBP starten?

Personal Body Plan is een plan waarmee jij de fitste versie van jezelf wordt. Je streeft naar een persoonlijk doel op fysiek vlak. Tijdens jouw Personal Body Plan oefen je daarom controle uit op jouw voedingspatroon en trainingen. Als je een eetstoornis hebt gehad kan dit een trigger zijn om terug te vallen in ongewenst gedrag. Wij kunnen jou niet de optimale begeleiding bieden, mocht gedrag uit het verleden opspelen. Vraag jezelf daarom af of het verstandig is om te starten met Personal Body Plan. Jouw gezondheid staat voor ons namelijk altijd voorop. Wij adviseren jou daarom niet te starten met Personal Body Plan.

Jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw gedrag en de keuzes die jij maakt. Mocht je dus toch willen starten, geef dan bij de intake in ieder geval aan dat je een eetstoornis verleden hebt. Daarnaast raden we je aan te kiezen voor het doel Personal Muscle Shaping Plan (voor vrouwen) of Personal Muscle Building Plan (voor mannen), ook als je wilt afslanken. Je start dan niet gelijk in een calorietekort, waardoor oud gedrag minder snel getriggerd zal worden. Bespreek bij de start van jouw plan met je coach wat jouw persoonlijke doel is en wees eerlijk over jouw eetstoornis verleden. In overleg met je coach kan je in kleine stappen de focus leggen op vetverbranding. Op deze manier hanteer je een tempo dat voor jou realistisch en haalbaar is.

Wij zijn voorstanders van het werken aan de beste versie van jezelf, en dat zien we uiteraard ook graag terug bij jou. Wees daarom eerlijk tegen jezelf. Maak een keuze waar jij 100% achter staat. Mocht je starten, wees dan eerlijk naar jezelf en je coach tijdens het plan. Geef het aan als je ergens moeite mee hebt of het gevoel hebt dat je een terugval ervaart. Natuurlijk willen wij jou graag helpen, maar mochten wij het gevoel hebben dat wij jou niet de juiste begeleiding kunnen bieden dan kunnen wij jouw plan tussentijds stoppen. Dit allemaal met het oog op jouw gezondheid.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Moet ik lid zijn van een sportschool?

Binnen onze visie is consistent je plan uitvoeren het allerbelangrijkst. We bieden je daarom de keuze tussen in de sportschool trainen en thuis trainen. Doe wat werkt voor jou.  

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Word ik door jullie begeleid in de sportschool?

Nee, alle begeleiding gebeurt online via een mobiele applicatie (Android & iPhone) door jouw Personal Body Coach. Je krijgt trainingsschema’s met bijbehorende instructievideo’s waarmee jij zelf aan de slag kunt gaan in de sportschool. Zo dient jouw Personal Body Plan overal ter plekke als jouw Personal Trainer. Met jouw Personal Body Plan heb je wel altijd recht op gratis trainen en begeleiding van de Personal Body Trainers in de Changing Life Hub.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Houden jullie rekening met mijn (drukke) weekplanning?

Juist bij een druk of onregelmatig leven heb je wat begeleiding nodig bij het implementeren van deze levensstijl. Jouw Personal Body Coach zal hierin een belangrijke rol spelen. De coach kan jou bijvoorbeeld helpen met plannen en jou zo stapsgewijs leren bewuste keuzes te maken en mogelijk andere prioriteiten te stellen.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoeveel tijd investeer ik in mijn Personal Body Plan?

Niets hoeft veel tijd te kosten als je het slim indeelt en goed vooruit plant. Maar zeker in het begin kunnen de nieuwe gerechten en mogelijke veranderingen in je eetpatroon wel zorgen voor wat extra tijd in de keuken, maar dit wordt vanzelf minder zul je merken. Ook kun je rekening houden met 2-4 trainingen per week van ongeveer een uur per training. Jouw Personal Body Coach zal je altijd helpen om dit zo slim mogelijk aan te pakken. Onthoud goed dat de tijd die je erin stopt, zich terugbetaalt in resultaat!

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Wanneer kan ik van start gaan?

Iedere maandag start er een nieuwe groep deelnemers met hun Personal Body Plan. De inschrijving daarvoor sluit in principe de zaterdagavond om 23:59. Tenzij we genoodzaakt zijn de inschrijving eerder te sluiten, vanwege een beperkt aantal plekken en de beschikbaarheid van onze coaches. Zekerheid over wanneer de inschrijving sluit is er dus nooit. Wacht daarom niet te lang met inschrijven!

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoe lang duurt mijn Personal Body Plan?

Bij Personal Body Plan geloven we niet in een ‘quick-fix’. Jij als deelnemer gaat minimaal 6 maanden aan de slag met jouw Personal Body Plan onder begeleiding van jouw Personal Body Coach. Dit om een blijvend resultaat te kunnen garanderen en je echt te richten op het veranderen van je levensstijl. Dit is in onze visie de manier om jouw gewenste resultaat te behalen én te behouden.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Behaalt iedereen zijn of haar gewenste resultaat?

Of jij jouw gewenste resultaat haalt heb jij volledig zelf in de hand. Wij geven de tools en de kennis om jou te adviseren over de manier hoe jij dit resultaat kunt bereiken, maar het is nog altijd aan jou zelf om dit uit te voeren. Je kan een paard naar het water brengen, maar je kan hem niet laten drinken. Wij geloven dat je altijd resultaat behaalt met Personal Body Plan wanneer jij je plan consistent volgt. Als jij aan de onderstaande voorwaarden voldoet én geen resultaat behaalt, krijg jij je geld terug.

  • 80% van de dagen inloggen
  • 80% van de dagen contact met je coach
  • 80% van de dagen je progressie afvinken
  • Elke vier weken je metingen en progressiefoto's doorgeven

Er is geen quick fix, wonderpil of zalfje op de markt die jou resultaat bezorgt. Je zult er hard voor moeten werken. Als je jouw lichaam jaren hebt verwaarloosd, verwacht dan niet dat je dit in een paar weken hebt opgelost. Wees geduldig en maak het stap voor stap tot een levensstijl die bij jou past.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoe meten jullie mijn progressie?

Elke 4 weken is er een meetmoment, net als bij de start van jouw Personal Body Plan. Het is voor ons namelijk ontzettend belangrijk te weten met wie we te maken hebben. Zo kunnen wij zien aan de metingen en progressiefoto's of de informatie uit de Lifestyle ID-test klopt. Tijdens een meetmoment neem je de omtrekmaten op van jouw schouders, borst, taille en heupen en maak je duidelijke progressiefoto's van het voor-, zij- en achteraanzicht. Zo houd jij jouw Personal Body Coach op de hoogte van jouw voortgang, zodat hij of zij jou optimaal kan begeleiden. De metingen en foto’s zijn altijd alleen voor de ogen van jouw coach bestemd. We hebben jouw privacy hoog in ons vaandel staan. Mochten wij jouw resultaat willen delen op internet, vragen wij altijd om toestemming!

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Worden mijn resultaten gedeeld op internet?

De metingen en foto’s zijn altijd alleen voor de ogen van jouw coach bestemd. We hebben jouw privacy hoog in ons vaandel staan. Mochten wij jouw resultaat willen delen op internet, vragen wij uiteraard altijd jouw toestemming!

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Ik weet niet zeker of dit werkt voor mij, wat te doen?

We kunnen je hier wel proberen te overtuigen, maar het beste kun je even contact opnemen met één van onze Customer Advisors voor een persoonlijk advies. Je kunt een e-mail sturen naar info@personalbodyplan.com, bellen naar 085 001 33 84, chatten via de website of whatsappen naar 06 - 46 40 24 91. Doe wat werkt voor jou ;).

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kan ik tussentijds wisselen tussen PBP@Home, PBP@Park en PBP@Gym?

Tijdens de registratie geef je aan of je een trainingsschema wilt voor in de sportschool, voor buiten of voor thuis en eventueel welke materialen je thuis tot jouw beschikking hebt. Op basis van de informatie in de Lifestyle-ID Test maken onze experts jouw periodisering en trainingsschema. Binnen het Original abonnement is het een keer per 6 maanden mogelijk om te wisselen tussen PBP@Home, PBP@Gym en PBP@Park door bij jouw Personal Body Coach aan te geven voor welke locatie je een trainingsschema wilt. Met een Premium abonnement kan je onbeperkt wisselen van type trainingslocatie.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Wat zijn de daluren in de HUB?

De daluren in de Hub bij het PBP Original abonnement zijn als volgt:

Maandag tot en met vrijdag van 11:00 tot 16:00 uur.
Zaterdag en zondag van 07:00 tot 09:00 uur en 17:00 tot 21:00 uur.

Wil je altijd toegang tot de Hub tijdens openingstijden?
Kies dan voor PBP Premium.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Geen antwoord gevonden op je vraag?

Contact

Stel je vraag via ons contactformulier en we sturen je zo snel mogelijk een antwoord terug.

Contactformulier