Hoe kan ik inloggen?

Je logt in op de website door rechtsboven op ‘log in’ te klikken. Inloggen kan ook rechtstreeks via https://id.personalbodyplan.com/. Vervolgens voer je daar het e-mailadres in waarmee jij je hebt ingeschreven, met het bijbehorende wachtwoord. Ook kun je, wanneer je deelnemer bent (vanaf de startdatum tot de einddatum van je abonnement), gebruik maken van onze app. Er is een Personal Body Plan app voor iOS en Android. Deze zijn te downloaden in de App Store en de Googe Play Store. In de app kun je ook met je e-mailadres en wachtwoord inloggen en vind je alles wat je nodig hebt om jouw Personal Body Plan te kunnen uitvoeren.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Moet ik precies zes maanden voor mijn bruiloft beginnen met Personal Wedding Plan?

Nee, je kunt op ieder gewenst moment beginnen met jouw Personal Wedding Plan. We geloven echter niet in quick-fixen en daarom raden we aan om ten minste zes maanden te investeren in je Plan.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kan ik altijd wisselen van soort plan?

Ja, dit is zeker mogelijk. Heb je jouw doel behaald en wil je bijvoorbeeld vanuit vetverbranding doorgaan met spieropbouw, dan is het mogelijk om dit via jouw coach te wijzigen.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kun je met de @Home of @Park versie dezelfde resultaten behalen als met de @Gym versie?

Uiteindelijk boek je het meeste resultaat met een plan dat je het meest consistent kunt uitvoeren. Schat in wat werkt voor jou op dit moment en laat je niet meeslepen door gedachten die zeggen dat het een beter is dan het ander. Het plan moet werken voor jou. Zorg dat je kiest wat past bij jouw situatie. Daarnaast is het ook belangrijk om te doen waar jij je fijn bij voelt.