Hoe kan ik inloggen?

Je logt in op de website door rechtsboven op ‘log in’ te klikken. Inloggen kan ook rechtstreeks via https://id.personalbodyplan.com/. Vervolgens voer je daar het e-mailadres in waarmee jij je hebt ingeschreven, met het bijbehorende wachtwoord. Ook kun je, wanneer je deelnemer bent (vanaf de startdatum tot de einddatum van je abonnement), gebruik maken van onze app. Er is een Personal Body Plan app voor iOS en Android. Deze zijn te downloaden in de App Store en de Googe Play Store. In de app kun je ook met je e-mailadres en wachtwoord inloggen en vind je alles wat je nodig hebt om jouw Personal Body Plan te kunnen uitvoeren.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoe kan ik mijn abonnement verlengen of heractiveren?

Als (oud)deelnemer van Personal Body Plan kun jij het huidig abonnement via jouw persoonlijke dashboard (als je ingelogd bent op de Personal Body Plan site) verlengen. Is de huidige periode bijna afgelopen, dan verschijnt er op jouw persoonlijke dashboard een oranje balk met de mogelijkheid om het plan te verlengen. Doorloop daarbij de stappen om de verlenging in orde te maken.
Heb je jouw huidige plan volledig betaald, dan heb je de mogelijkheid om het plan vroegtijdig te verlengen met bijvoorbeeld een aantrekkelijke actie. Dit doe je door in het dashboard, rechts bovenin, op je naam te klikken. Klik vervolgens op “Mijn plan verlengen” en doorloop de stappen.
Belangrijke informatie: het verlengen van jouw Personal Body Plan kan alleen via een laptop of pc in orde worden gemaakt.