Het eetdagboek van Personal Body Coach en DoorMeal Founder Hannah Vreugdenhil

Als member van Personal Body Plan krijg je geen kant-en-klare voedingsschema’s aangereikt. Wij geloven niet in deze aanpak. Dit werkt misschien op de korte termijn, maar het staat je progressie op de lange termijn juist in de weg. Je leert er namelijk niks van en we vinden het belangrijk dat deelnemers zelf weten hoe je een gezond voedingspatroon kunt ontwikkelen.

Maar natuurlijk kun jij wel inspiratie halen uit het voedingsschema van anderen. Wat eten andere Personal Body Plan members, wanneer, hoeveel en wat is hun favoriete eten?

Om jou die extra inspiratie te geven belichten we iedere week een eetdagboek van een Personal Body Plan member, trainer of coach. Vandaag gunt Personal Body Coach en DoorMeal Founder Hannah Vreugdenhil ons een kijkje in haar eetdagboek.

Eetdagboek Hannah

“Mijn naam is Hannah Vreugdenhil. Ik ben 30 jaar, Founder van DoorMeal en op dit moment ook heel actief in het coachen van o.a. Personal Body Plan deelnemers om ze te helpen met het behalen van hun doelen!

Als ondernemer ziet iedere dag er anders uit: van rennen en vliegen naar afspraken tot aan de hele dag en nacht nieuwe ideeën uitwerken. Dus veel bewegen en tegelijkertijd veel stilzitten. Daarnaast heb ik twee lieve honden die ook de nodige aandacht en beweging vragen.

Ik ben me aan het verdiepen in vegetarisch en veganistisch eten, dus steeds minder vlees en steeds meer plantaardige voeding! Ik ben begonnen van 3 x per dag vlees, naar 3 x per week naar nu dan nog 1 x per week. Voor de rest is het een uitdaging om voldoende eiwitten uit plantaardige voeding te krijgen, maar ik houd van een uitdaging!

Ik doe al 5 jaar Personal Body Plan! Van vallen en opstaan, van obsessief naar een balans en van het leren omgaan met emotie, stress in combinatie met eten. I’ve done it all!! Uiteindelijk met een hoop dalen, heb ik een stabiele piek weten te creëren waar ik trots op ben!

Eetdagboek Hannah

Mijn caloriebudget op een niet-trainingsdag:

Kcal: 1840 kcal
Eiwitten: 130 gram
Koolhydraten: 155 gram
Vetten: 70 gram
Vezels: 35 gram

Mijn caloriebudget op een trainingsdag:

Kcal: 2020
Eiwitten: 130
Koolhydraten: 200
Vetten: 70
Vezels: 35

Hannah’s eetdagboek op een trainingsdag

Eetdagboek Hannah

10:00 Ontbijt

Na het trainen eet ik graag een eiwitreep met een soja cappuccino

Kcal: 246
Eiwitten: 10
Koolhydraten: 21
Vetten: 13
Vezels: 2,4

Eetdagboek Hannah

12:30 Lunch

Heeeeel veel groenten, 2 gekookte eitjes en halfvolle mayonaise

Kcal: 374
Eiwitten: 31
Koolhydraten: 17
Vetten: 30
Vezels: 10

Eetdagboek Hannah

16:00 Tussendoor

Om de zoete trek even te stillen neem ik een eiwitshake. 1 scoop eiwitpoeder, 100 gram bevroren blauwe bessen, een banaan, 200 ml amandelmelk ongezoet, shotje coconut en 30 gram havermout. Dit is overigens bijna mijn grootste maaltijd!

Kcal: 406
Eiwitten: 28
Koolhydraten: 60
Vetten: 5
Vezels: 9,9

Eetdagboek Hannah

18:00 Avondeten

Tempeh Curry. Een nieuwe creatie en zeker een blijvertje!! Een zelfgemaakte curry met crunchy tempeh en heel veel groenten!

Kcal: 494
Eiwitten: 23
Koolhydraten: 31
Vetten: 27
Vezels: 14

Eetdagboek Hannah

20:30 Pre-bedtime

Alpro Go on met fruit, noten, hennepzaad en chocopos. Altijd na het eten krijg ik zoete trek en daar is dit echt de uitkomst voor!!

Kcal: 437
Eiwitten: 28
Koolhydraten: 31
Vetten: 21
Vezels: 7

Afsluiting

Kcal: 1955
Eiwitten: 121
Koolhydraten: 161
Vetten: 97
Vezels: 44

Zoals je ziet, zou ik nog wat meer eiwitten moeten eten en iets lager in vetten. Het blijft een zoektocht naar een steeds mooiere balans en we blijven doorgaan!!”

Wil jij Hannah ook als Personal Body Coach tijdens jouw Personal Body Plan? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel.

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.