Gratis trainen in Amsterdam met jouw Personal Body Plan

Binnen de visie van Personal Body Plan is de trainingslocatie van ondergeschikt belang aan het plan zelf, of je nu traint in de sportschool, thuis of in het park. De extra kosten voor een sportschool nemen we weg. Daarmee ook een eventuele belemmering om te starten met jouw Personal Body Plan en te werken aan de fitste versie van jezelf.

We stellen de Changing Life Hub gratis en onbeperkt beschikbaar voor het uitvoeren van jouw trainingen. Naast de faciliteiten om te trainen beschikt de Hub ook over een Kitchen + Bar, kun je er worden geholpen door de Personal Body Therapist, ben je altijd welkom om te relaxen of werken op de lounge en kun je er FRVR of Fore shoppen!

Hoe kom je in de Changing Life Hub?

Vanaf Amsterdam Centraal station pak je buslijn 32 of 33 en sta je binnen 20 minuten in de Hub. Kom je liever met de pont? De Hub is te bereiken met pont IJplein, Oostveer of Buiksloterweg.

Kom je met de auto? Vanaf de A10 pak je afslag s116. Vanaf het centrum pak je de eerste afslag rechts als je de IJtunnel uitrijdt. Parkeren bij de Hub is gratis.

De Hub is geopend op ma-do van 7:00 tot 23:00 uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag van 7:00 tot 21:00 uur.

Changing Life Hub
Ketelstraat 3
1021 JX Amsterdam

Kies nu jouw plan en train gratis in de Hub.

Train nu gratis in de Hub

Zo train jij gratis in Amsterdam

Kies jouw programma

Afvallen en zichtbare buikspieren creƫren, of spiermassa ontwikkelen? Onze plannen zijn er om jou te helpen.

Bekijk de plannen

Kies jouw gym locatie

Kies @Gym bij jouw inschrijving en selecteer jouw sportschool naar keuze.

Rond jouw registratie af

Doe de eerste betaling en doorloop de Lifestyle-ID Test. Hierna starten onze experts met het samenstellen van jouw plan.

Activeer

Meld je binnen 14 dagen na inschrijving bij jouw gekozen sportschool.