Maak kennis met Premium Coach Eva

De Premium Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 150 Premium Coaches aan je voor!

Naam Eva Luna Poorthuis
Leeftijd 23
Woonplaats Arnhem
Opleiding International Business Management
Beroep Lifestyle Coach/ Entrepreneur
Kids en/of huisdieren Bengalen 🐯
Relatiestatus Fitcouple

Hoe lang coach je al?

Ik ben alweer 2,5 jaar coach, eigenlijk toen de Hub net opgebouwd werd.

Hoe omschrijf jij jezelf als coach?

Ik ben een allround coach, opgeleid op vele vlakken en ben denk ik nooit echt uitgeleerd. Voor een no-nonsense aanpak en directe feedback ben je bij mij aan het goed adres. Ik ben gespecialiseerd in vele facetten zoals Mindset, Vitaliteit, Mindset Coaching, Sportspecifiek, Shaping, Training, Beweging, Coaching, Mommy & Pregnancy en natuurlijk Voeding. Daarnaast ben ik me nog steeds aan het specialiseren, de volgende is biomechanica! Ik ben relatief informeel, maar ik ben vooral goed in het op maat coachen, geen persoon is hetzelfde en dus coach ik voor niemand hetzelfde. Ik deel graag mijn kennis door middel van kennislesjes en recepten om het eten leuk en gevarieerd te houden, dus die zit er gratis bij. Verder ben ik iemand die niet bang is voor wat kritiek, want juist feedback maakt je een goede coach en maakt het juist persoonlijk. Niet forceren, maar de juiste weg vinden die werkt voor de persoon in kwestie. Een proactieve coach, veel kennis om te delen en ook down to earth, that’s me!

Waarin onderscheid jij jezelf van andere coaches?

Ik ben er niet van overtuigd dat één methode per se werkt. Mijn kennis reikt op vele vlakken, maar dit laat ik altijd aansluiten op het individu. Ik ben open en eerlijk, evalueer regelmatig en heb alles over voor mijn klanten. Dat wil niet zeggen dat ik alles toelaat, maar ik blijf daarin wel neutraal. En omdat ik veel kennis heb, valt er ook te discussiëren en daadwerkelijk iets te leren van mij. Pluspuntje nog, mijn evenementen! Samenkomst van gelijkgestemden is iets heel moois en dat probeer ik maandelijks te waarborgen door middel van een leuke activiteit, kennisoverdracht, mogelijkheid tot persoonlijke vragen en/of technieksessies en ervaringen uitwisselen.

Wat heeft Personal Body Plan voor jou betekend?

Ik startte alweer een dikke 4 à 5 jaar geleden en wat vond ik dat destijds spannend. Ik miste de balans in mijn voeding, waardoor ik het ene moment super ”clean” at, althans zo noemde ik dat, haha, en de volgende dag die halve pot pindakaas leeg at. Ik had geen verzadigingsgevoel, dacht ik, en miste de kennis over hoe ik mijn doelen kon bereiken. Voeding was zo moeilijk in mijn ogen, maar Personal Body Plan heeft mij daar destijds al een heel stuk in verder geholpen. Het was mijn eerste stap in de fitnessbranche.

Wat vind jij het leukste aan coachen?

De energie die je haalt uit vooral gedragsverandering en de waardering van mijn deelnemers als ze stilstaan bij hun progressie, op zowel fysiek als mentaal vlak. Plus dat je altijd dynamische coaching hebt, er is nooit één perfecte weg. Inzicht kunnen geven aan de mensen die door de bomen het bos niet meer zien is awesome!

Hoe sportief ben je zelf?

Sportief. De meeste mensen kijken mij raar aan als ik zeg dat ik 5/6 keer train, maar voor mij is dat normaal.

Welk advies geef jij aan mensen die nog niet durven te starten met Personal Body Plan?

Het is heel cliche, maar het blijft echt een waardevolle ‘investering’. Ja, het kost geld, maar het is heel erg waardevol met juist afgestemde training/voeding en gedragsverandering aan de slag te gaan. Dat verdien je dubbel zo terug als je het gevoel van energie, positiviteit en zelfvertrouwen ervaart!

Welke oefeningen doe jij het liefst?

Ring Chin Ups/Push Ups en varianten van de Banded Deadlift.

Is sport een belangrijke factor in je leven?

Ja, ik vind bewegen heel belangrijk. Vooral omdat het je complete mindset beïnvloedt en ook je lichaam levend houdt. Voor mij is het ook niet meer dan normaal om op vakantie lekker te bewegen/sporten en mijn ritme enigszins aan te houden.

Wat is jouw favoriete recept?

De klassieker is mijn kwarkje met een lading fruit-pindakaas van de pindakaas winkel en/of een lekker stuk chocolade. Ook pulled salmon flatbread is onwijs lekker of gewoon een chille salade met kip/avocado/mango/Parmezaanse kaas. Of goede sushi!

Wat doe jij om te kunnen ontspannen?

Sporten, netflixen of wandelen!

Waar haal jij jouw motivatie vandaan om de beste versie van jezelf te worden?

Ik haal mijn motivatie uit het gevoel wat ik krijg van lekker bewegen, sporten en de juiste voeding binnenkrijgen. Het is voor mij inmiddels een leefstijl ;).

Heb je een leuke anekdote over je coaching en/of deelnemers?

Nou geen anekdote, maar wel de bicep flex. Want sterk zijn is ook voor vrouwen 😉 #danoontjepower #GRLPWR (???)

Welk nummer staat op repeat tijdens het trainen?

De ene keer ben ik in de mood voor dance, de andere keer hardstyle, dus zeg maar gerust nummerS ;). Dit is een lekker gemixt afspeelijstje!

Need some full power on leg day? Dan is deze hardstyle-lijst compleet.

Wil jij Eva Poorthuis als jouw Premium Coach? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel.

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.