Hoe zorg jij ervoor dat je ook thuis je workout blijft doen?

In deze tijd, ondanks dat de sportscholen dicht zijn, is het juist belangrijk om fit te worden en te blijven. Maar thuis trainen is misschien anders dan je gewend bent. Misschien moet je even omschakelen en vind je het lastig die PBP@Home Workout te doen. Waardoor je nu misschien een motivatiedip hebt. Daarom hebben wij een aantal tips voor jullie, zodat je toch die training uit gaat voeren.

PBP@Home

Maar eerst willen we zeggen dat al onze members de mogelijkheid hebben om kosteloos te switchen naar PBP@Home. Uiteraard kun je weer kosteloos switchen naar PBP@Gym/Park wanneer dit weer verantwoord is.

Onze trainingsexperts maken voor jou een persoonlijk PBP@Home trainingsschema schema zodat jij ook thuis aan jouw persoonlijke trainingsdoelen kunt werken.

Ben jij Personal Body Plan Member en wil jij jouw trainingsschema laten veranderen naar een PBP@Home trainingsschema? Vraag dan nu jouw op maat gemaakte schema aan via deze link.

Als je maandag start met Personal Body Plan krijg je de eerste maand gratis. Start de intake!

Exclusieve member only PBP@Home Workouts

Als member heb je bovendien toegang tot onze exclusieve member only PBP@Home Workouts via de Personal Body Plan App!

Klik in het menu van de Personal Body Plan-App op ‘Training’ en scroll naar beneden en klik op de database met oefeningen. Ga naar het tabblad ‘Home’ en zoek vervolgens op ‘PBP@Home – Full Body Workout – Intermediate/Advanced⁣⁣’.

De komende dagen zullen hier nieuwe member only PBP@Home Workouts op verschijnen, dus houd vooral de Personal Body Plan App en onze social media kanalen in de gaten! Hierop zullen wij binnenkort een release schema plaatsen.

10 tips om je workout thuis uit te voeren

  1. Misschien voel jij je soms ook een beetje eenzaam thuis. Dat is helemaal niet gek. Daarom staat er iedere dag een Personal Body Trainer met een nieuwe PBP@Home Live Workout klaar. Het wekelijkse schema van deze live workouts vind je hier. Deze kun je Live volgen vanuit jouw woonkamer.
  2. Naast dat thuis bewegen goed voor je is, is het ook een fijne manier om even je hoofd leeg te maken. Misschien ervaar je op het moment stress of ben je zenuwachtig. Dan is dit een fijne manier om even met iets anders bezig te zijn.
  3. Bedenk dat jij je na een training mentaal en fysiek veel beter voelt. Als je de workout overslaat, terwijl je het wel met jezelf hebt afgesproken, voel jij je schuldig en ben je niet tevreden. Je zegt immers een afspraak af met jezelf. Als je hem wel uitvoert, voel jij je fysiek als mentaal beter. Voor welk gevoel kies jij?
  4. Spreek met jezelf af dat je rustig gaat beginnen en wellicht wat minder zwaar/lang gaat trainen. Dan heb je in ieder geval iets van beweging gehad.
  5. Drink een kop koffie en zoek naar de motiverende muziek om op te trainen.
  6. Bedenk wat voor lekkere post-workout meal je daarna mag eten van jezelf.
  7. Train in de ochtend. Als je in de avond traint, heb je heel de dag om excuses te verzinnen.
  8. Trek ’s ochtends al je sportkleding aan. Dan ben je eerder geneigd je workout te doen.
  9. Geef jezelf een peptalk. Maak van je negatieve gedachtegang (“ik heb geen zin”) een positieve gedachtegang (“kom op, het is maar een uurtje van de dag en ik voel me daarna zoveel beter”).
  10. Bekijk je resultaten en progressie in de Personal Body Plan-App. Bekijk waar je vandaan komt en wat je al hebt bereikt. Daar heb je voor gewerkt! Blijf ervoor werken.

Materialen

Om het meeste uit jouw thuistraining te halen hebben wij diverse trainingskits voor jou samengesteld. Zo kun jij jouw training zo zwaar maken als dat jijzelf wilt/aankunt. Je kunt onze Workout Kits hier bekijken en bestellen. Members krijgen op iedere PBP@Home Workout Kit 10% korting.⁣⁣⁣⁣

Hulp van jouw Personal Body Coach

Merk je dat je vaker of voor langere tijd geen zin hebt om te trainen? Maak dit bespreekbaar met je Personal Body Coach. Door jouw motivatiedip met je coach te bespreken, kun je samen ontdekken waar jullie wel motivatie uit kunnen halen.

Doe nu de gratis test

Kom erachter welk plan bij je past

Kom erachter welke coach bij je past

Start de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.