Personal Body Plan is ontstaan vanuit de filosofie dat iedereen anders is en dat het belangrijk is om te doen wat werkt voor jou. Dat is precies wat we jou gaan laten zien in onze campagne: Your Body, Your Plan, Your Result. Iedere week krijg je een update van de Personal Body Journey van een member. Vandaag vertelt Joey over zijn verhaal.

Mijn naam is Joey, 28 jaar en ik woon in de Pijp in het bruisende hart van Amsterdam. Van kleins af aan ben ik al bezig met dansen en daarnaast ben ik afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Musical theater. 

Naast dansen, train ik ook drie keer per week in de Changing Life Hub. Hier werk ik aan mijn progressie en sport ik met veel plezier. Ik voel me elke week sterker en fitter en ben goed op weg naar de beste versie van mezelf.

Moeite met afvallen? Welnee, ik heb zon lichaam dat alles kan eten, maar niets aankomt. Dat kan best handig zijn, maar spieren ontwikkelen ho maar! Daar wilde ik verandering in brengen en daarom moest deze schrielkip een man worden.

Vol goede moed ben ik in juni begonnen met Personal Body Plan. Doordat ik wilde aankomen in spiermassa ben ik gestart met het Muscle Building Plan. In een half jaar tijd ben ik ruim 11 kilo aangekomenHuppake

Nu sta ik nu voor de spiegel en denk ik: “Wow ik heb geen twee ruggen meer, maar krijg billen.” Ieder mens heeft onzekerheden. Ik heb mijn onzekerheid voor mijn billen ingeruild voor de onzekerheid voor de vetlaag die ik nu krijg. Daarom is het mentaal af en toe best even afzien. Maar Personal Body Plan heeft mij geleerd: waar een wil is, is een weg #embracethefatWe zijn er nog lang niet, maar wel al een stuk verder dan gister.

Het was soms echt even afzien, op mijn hoogte punt zat ik zelfs op bijna 4000 calorieën! Voor sommige mensen is dit nog weinig, maar voor een ukkie van 1.73 meter lang is dit een hele prestatie. Ik wist wat mezelf te doen stond. Ik moest doelen stellen, dat is het allerbelangrijkste. Waar wil ik naartoe en hoe voel ik me als ik dat doel heb bereikt?

Mijn eerste doel heb ik behaald. Ik wilde namelijk 70 kilo wegen in decemberhatseflats. Wat was ik blij dat ik dit had gehaald! En nu? Op naar de volgende uitdaging! Ik ga nu bouwen aan een lichaam waarin ik mij het beste voel. In april wil ik de eerste resultaten zien en in juni wil ik kurkdroog zijn. 

Ik ga jullie meenemen in mijn reis naar de beste versie van mezelf. Dat gaat me vast en zeker lukken of is het zeker en vast? Hoe dan ook, het gaat me lukken! Hoe moeilijk het veranderen van mijn levensstijl soms ook is, gewoon volhouden. Ik faal alleen als ik opgeef.”  

Week 1

Actief Herstel

“Daar is ‘ie dan: mijn eerste vlog!

Deze week geef ik jullie een kijkje in mijn actieve hersteldag. Zoals ik in mijn eerste filmpje al heb verteld, dans ik al mijn hele leven. Naast Personal Body Plan ga ik daarom één à twee keer per week dansen. Voetjes van de vloer en dansen maar. De ene persoon gaat hardlopen en ik dans, hatseflats!

Doordat ik in Amsterdam woon doe ik alles op mijn fietsie. Geen auto, geen scooter, gewoon trappen met die beentjes. Hierdoor fiets ik vaak meer dan een uur per dag.

Tot slot heb ik deze week afgesloten met een lekker dansje in de Marktkantine, want ook met Personal Body Plan mag je uitgaan. Als je de volgende dag maar extra veel eiwitten eet!”

Week 2

Training

Vandaag laat Joey ons zijn training in de Changing Life Hub zien.

“Huppake, door naar vlog twee! Trainen, trainen en trainen. Drie keer per week kan je mij vinden in de Changing Life Hub. Ik begin daar iedere training met een warming-up die het grootste gedeelte gefocust is op mijn rug. Dit doe ik omdat ik helaas een rugblessure heb, wat een domper!

De oefeningen zien er een beetje gek uit, dus nu snap ik hoe Dumpert aan zijn materiaal komt. Het is soms zo frustrerend dat je 100% wilt geven in de gym, maar dat je lichaam je tegen werkt. Toch kan je niets anders doen dan naar je lichaam luisteren.

Rest when you need to, beast mode the rest of time. Niet zo zeiken Joe, trainen met die hap. Ook met een blessure kan je bij Personal Body Plan terecht. Met de juiste aanpassingen in je schema kan je toch progressie boeken en dat is uiteindelijk het belangrijkste. Elke dag een stapje vooruit, Hatseflats.

Trainen is voor mij echt even mijn hoofd leeg maken en ontspannen. Ik vond het altijd een moetje, maar ik had wel altijd genoeg discipline om te gaan. Sinds ik Personal Body Plan doe vind ik het ook echt leuk en geeft het mij een goed gevoel om de dag mee af te sluiten.

#vaneenmoetjenaareengoedje”

Vorige week


Benieuwd welk plan bij jou past?

Doe de gratis test (duurt ongeveer drie minuten) en kom erachter hoe wij jou gaan helpen.

Start de gratis test