Personal Athlete Plan

Speciaal voor (top)sporters om hun sportprestaties te verbeteren

Binnenkort beschikbaar

Geïnteresseerd om te starten met Personal Athlete Plan?

Vul onderstaand formulier in en wij houden je op de hoogte

Geïnteresseerd in Personal Athlete Plan?

Super tof dat je geïnteresseerd bent om te starten met Personal Athlete Plan. Op dit moment zijn onze experts bezig om Personal Athlete Plan in co-creatie met verschillende topsporters te ontwikkelen.

Personal Athlete Plan zal in december 2018 officieel worden gelanceerd. Wil jij op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen? Schrijf je dan hierboven in op de mailinglijst.

Hieronder lees je meer over Personal Athlete Plan.

Wil jij je sportprestaties verbeteren?

Personal Athlete Plan is gericht op (top)sporters die willen excelleren in hun specifieke sport. We richten ons op prestatieverbetering en blessurepreventie voor, tijdens- en na het seizoen. Verandering van lichaamssamenstelling kan een positief bijeffect zijn, maar is niet het primaire doel van Personal Athlete Plan Plan.

Herkenbaar?

  • Je hebt geen sportspecifiek krachttrainingsprogramma

  • Je krijgt geen begeleiding op het gebied van voeding

  • Als het seizoen is afgelopen word je aan je lot overgelaten

  • Je hebt geen idee hoe jij je sterke punten sterker kunt maken

  • Je hebt geen idee hoe jij je zwakke punten kunt verbeteren

Wat is Personal Athlete Plan?

Personal Athlete Plan Plan is ons sportspecifieke Personal Body Plan dat speciaal is ontwikkeld door ons team van experts om je sportprestaties te verbeteren en sportblessures te voorkomen. Verandering van lichaamssamenstelling kan een positief bijeffect zijn, maar is niet het primaire doel van Personal Athlete Plan Plan.

Wat kan ik van Personal Athlete Plan verwachten?

Gedrag

Jouw doel met Personal Athlete Plan is het verbeteren van je sportprestaties. Dat kan een mentale uitdaging zijn, waar redelijk wat wilskracht voor nodig is. Tijdens jouw Personal Athlete Plan leer jij hoe je jouw wilskracht kunt inzetten en optimaal kunt benutten. De Personal Athlete Coaches helpen jou daarnaast een fijne balans te vinden in je sport en uitvoeren van je krachttrainingen.

Voeding

Wanneer jij naast krachttraining je sport beoefend is het belangrijk om voldoende te eten en te kijken of je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Binnen Personal Athlete Plan krijg jij de juiste voedingsadviezen die bijdragen aan jouw sportprestaties en herstel. In combinatie met de online coaching monitoren jullie jouw intensiteit, prestaties en/of progressie. Op basis hiervan worden de voedingsadviezen bijgesteld waar nodig.

Training

Je krijgt een persoonlijk trainingsplan dat gericht is op krachttraining met een vertaalslag naar jouw sport. Het is aangetoond dat krachttraining een positieve invloed heeft op zowel prestaties als blessurepreventie. Jouw persoonlijke krachttrainingsplan zal dus gericht zijn op het bijdragen aan het verbeteren van jouw sportprestaties. Het is wel belangrijk om je te beseffen dat wij ons enkel focussen op het krachtschema.

Herstel

Herstel is een verzamelnaam voor meerdere vormen van herstel. We geven je handvatten om de hoeveelheid stress te managen en je slaappatroon in kwaliteit te verbeteren aangezien dit erg belangrijk is om te kunnen herstel van de intensieve inspanningen. Na het beoefenen van je sport kan voeding ook bijdragen aan jouw herstel. We geven je tot slot ook supplementenadvies.

Hoe werkt Personal Athlete Plan?

Onze experts stellen je persoonlijke plan samen en je krijgt online coaching

Je plan is, vanaf de start van je plan, 24/7 toegankelijk via onze handige en toffe app

Je krijgt iedere dag een gedragsles waarin je meer leert over jezelf en wat werkt voor jou

Je krijgt een persoonlijk voedingsplan op basis van je energiebudget en 300+ recepten

Je krijgt een persoonlijk trainingsplan voor in de sportschool, thuis of buiten

Je krijgt inzicht in je slaappatroon en je krijgt een lijst met aanbevolen supplementen

Wat levert Personal Athlete Plan mij op?

  • Verbetering van je sportprestaties

  • De kans verkleinen dat je geblesseerd raakt

  • Vormbehoud voor, tijdens en na het seizoen