Personal Muscle Shaping Plan

Speciaal voor vrouwen die een sterk en fit lichaam willen.

🎁 Start nu gratis en krijg 1 maand van jouw plan cadeau!

Bekijk abonnementen Kies dit plan

Benieuwd of dit plan bij jou past?

Doe de gratis test

Wil het maar niet lukken om mooi aan te komen, ronde billen te krijgen, fit te worden en je zelfverzekerd te voelen?

Je hebt al zoveel geprobeerd, maar niks lijkt te werken. Het lukt je maar niet om mooi aan te komen, vrouwelijke vormen te creëren, fit te worden en je zelfverzekerd te voelen. Wat je er ook voor doet en wat je er ook voor laat. Dat is behoorlijk frustrerend.

Herkenbaar?

 • Je bent consistent aan het trainen, maar er veranderd niks aan je lichaam

 • Je eet gezond en gevarieerd, maar je komt op geen enkele manier aan

 • Je kunt eten wat je wil, maar er komt geen gram bij

 • Je wil graag ronde billen, maar die uren cardio lijken niet te helpen

 • Je staat op het punt om op te geven, omdat je denkt dat het genetisch is

Voor jou hoeft dit niet zo te zijn

Er is een manier waarop je wel het gevormde, fitte en bikini-proof lichaam kunt ontwikkelen zoals jij die voor ogen hebt. Zonder dat je daar alles voor op hoeft te geven of onmogelijke dingen voor moet doen. Je kunt nog steeds het leven leiden zoals je dat graag wilt, alleen dan als een betere versie van jezelf.

Stel je voor dat..

 • Je wel lekker in je vel zit en je zelfverzekerd voelt

 • Je wel zonder nadenken dat jurkje aan durft te doen

 • Je wel zichtbare resultaten ziet in de spiegel

 • Je wel vol zelfvertrouwen door het leven kunt

 • Je wel je eigen keuzes durft te maken en je sterk voelt

 • Je wel over gaat tot actie om je doelen te behalen

De oplossing = persoonlijk totaalplan + online coaching

Als je alles al hebt geprobeerd en niets werkt, dan ligt het maar aan één ding: je doet niet wat werkt voor jou als uniek persoon.

1. Je hebt geen op jouw lichaam afgestemd totaalplan dat is gemaakt door een compleet team van experts.

2. Je richt je maar op één of hooguit twee pijlers terwijl gedrag, voeding, training en herstel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

3. Je hebt geen omgeving die is ingericht op succes en je krijgt geen coaching. Je mist ondersteuning in goede en slechte tijden.

Voor deze en duizenden anderen vrouwen maakte het Personal Muscle Shaping Plan het verschil

Wat is Personal Muscle Shaping Plan?

Personal Muscle Shaping Plan is ons spieropbouw programma speciaal ontwikkeld voor vrouwen die ronde vormen en een sterk lichaam willen. Personal Muscle Shaping Plan heeft een wetenschappelijke fundering en is ontwikkeld door ons team van experts, onder andere bestaande uit voedingsdeskundigen en bewegingswetenschappers.

Voor wie is Personal Muscle Shaping Plan?

Personal Muscle Shaping Plan is voor alle vrouwen vanaf 18 jaar die ronde vormen en sterker willen worden door spieren op te bouwen.

Wil je als vrouw juist afvallen? Dan is het Personal Fat Burning Plan het meest geschikt.

Wat kan ik verwachten van Personal Muscle Shaping Plan?

Gedrag

Het opbouwen van vrouwelijke spiermassa kost tijd en geduld. Daarnaast kan het mentaal gezien lastig voor jou zijn om meer te moeten eten dan je gewend bent. Wellicht ben je bang om het getalletje op de weegschaal te zien stijgen. Maar het kan ook zo zijn dat je het juist prettig vindt om meer te mogen eten, maar je geen rem meer hebt. Via de coaching helpen we jou hier een weg in te vinden, realistische doelen te stellen en helpen we jou je verwachtingen te managen. Geduld en consistentie zijn de sleutel tot succes.

Voeding

Voor het opbouwen van vrouwelijke spiermassa is energie noodzakelijk. Als jouw doel spieropbouw is hanteer je daarom een (licht) calorieoverschot. In een calorieoverschot eet je meer dan je gebruikt, waardoor je lichaam voldoende energie heeft om spiermassa aan te kunnen maken. Dit energie budget vertalen wij naar praktische voedingsrichtlijnen via de calorie tracker of de handpalmmethode. Jouw voeding dient als ondersteuning van de trainingsprikkel. Samen zorgen zij voor de opbouw van vrouwelijke spiermassa.

Training

Bij Personal Muscle Shaping Plan staat krachttraining centraal. Krachttraining is het consistent en systematisch toedienen van een progressieve trainingsprikkel met als doel om de lichaamssamenstelling te verbeteren. Je geeft je spieren iedere keer een prikkel om zich verder te ontwikkelen. Dit doe je 2, 3 of 4 keer per week afhankelijk van je voorkeuren. Gemiddeld duurt een training 60 minuten.

Herstel

Herstel is een verzamelnaam voor meerdere vormen van herstel. We geven je handvatten om de hoeveelheid stress te managen en je slaappatroon in kwaliteit te verbeteren. We geven ook de hoeveelheid rust aan tijdens en tussen je trainingen, inclusief actieve vormen van herstel. Tot slot adviseren we je een aantal supplementen die enkel dienen als aanvulling op je herstel.

Hoe werkt het Personal Muscle Shaping Plan?

Je plan is, vanaf de start van je plan, 24/7 toegankelijk via onze handige en toffe app

Je krijgt iedere dag een gedragsles waarin je meer leert over jezelf en wat werkt voor jou

Je krijgt een persoonlijk voedingsplan op basis van je energiebudget en 100+ recepten

Je krijgt een persoonlijk trainingsplan voor in de sportschool, thuis of buiten

Je krijgt inzicht in je slaappatroon en je krijgt een lijst met aanbevolen supplementen

Onze experts stellen je persoonlijke plan samen en je krijgt online coaching

Wat levert Personal Muscle Shaping Plan mij op?

 • Je krijgt een geshaped en sterk lichaam

 • Je zit lekker in je vel en voelt je zelfverzekerd

 • Je leert wat werkt voor jouw lichaam

 • Je maakt er een levensstijl van die je volhoudt

Wil jij net als deze vrouwen ook je doel(en) bereiken?

Wat kost het om te starten met Personal Body Plan?

Normaal gesproken betaal je voor een uur Personal Training tussen de 65 - 100 euro. Met 3 tot 4x per week training kom je dan al gauw op 1.125 euro tot 1.700 euro per maand voor enkel en alleen training.

Daarnaast moet je nog een voedingsadvies kopen en betaal je extra voor de coaching buiten de training om, als dat überhaupt wordt aangeboden (terwijl het grootste gedeelte van je resultaat afkomstig is uit die overige 164 uur).

Je kunt al starten met je Personal Body Plan - Original abonnement vanaf 30,60 euro per maand. Je kunt al starten met je Personal Body Plan - Premium abonnement vanaf 53,10 euro per maand. Je kunt hieronder je keuze maken uit het abonnement dat het beste bij je past.

Original

vanaf

€31,49

per maand

Premium

vanaf

€58,49

per maand

Nog een laatste puntje (100% geen resultaat geld terug garantie)

Als je jouw Personal Body Plan consistent volgt en je gewenste resultaat niet behaalt dan geven wij je geld terug. Net zoals dat jij er niks aan hebt dat je geen resultaat behaalt, zo hebben wij daar ook niks aan. Je hebt dus niks te verliezen. Je kunt je Personal Body Plan natuurlijk ook binnen 14 dagen opzeggen als het toch niet bij je past. Gaan we natuurlijk niet vanuit ;).

Veelgestelde vragen

Ik weet niet zeker of dit werkt voor mij, wat te doen?

We kunnen je hier wel proberen te overtuigen, maar het beste kun je even contact opnemen met één van onze Customer Advisors voor een persoonlijk advies. Je kunt een e-mail sturen naar info@personalbodyplan.com, bellen naar 020-221 35 19, chatten via de website of whatsappen naar 06 - 46 40 24 91. Doe wat werkt voor jou ;).

Krijg ik mijn geld terug als ik geen resultaat behaal?

Als jij gedurende jouw eerste zes maanden Personal Body Plan niet het gewenste resultaat hebt behaald, krijg je je geld terug, maar dan moet je wel kunnen aantonen dat je je Plan minimaal voor 80% op de juiste wijze hebt gevolgd en je niet tussentijds je gewenste resultaat hebt aangepast. 

Hoe vaak per week moet ik trainen?

Dit varieert van 2 tot 4 keer per week afhankelijk van de frequentie waarmee jij als individu het beste resultaat behaalt. De trainingen duren gemiddeld 60 minuten per training. De training is voornamelijk gebaseerd op krachttraining (ook voor vrouwen) en korte en intensieve vormen van cardio.

Wat is het verschil tussen PBP@Gym, PBP@Home en PBP@Park?

Het enige verschil is de pijler training, aangezien je trainingsprogramma wordt afgestemd op de locatie waar jij je trainingen gaat volbrengen. Bij PBP@Gym betekent dit dat je trainingsprogramma wordt afgestemd op in de sportschool trainen. Check hier waar jij gratis jouw PBP@Gym kan uitvoeren.

Bij PBP@Home betekent dit dat je trainingsprogramma thuis kan worden uitgevoerd, wanneer je trainingsmaterialen tot je beschikking hebt kan jouw schema hierop worden aangepast. Bij PBP@Park betekent dit dat je trainingsprogramma buiten kan worden uitgevoerd, ook hierbij kunnen we rekening houden met eventuele trainingsmaterialen die je tot je beschikking hebt.