Personal Muscle Shaping Plan

Speciaal voor vrouwen die een sterk en fit lichaam willen.

Bekijk abonnementen Kies dit plan

Benieuwd of dit plan bij jou past?

Doe de gratis test

Wil je meer vormen door vrouwelijke spiermassa op te bouwen?

Je wil vrouwelijke spieren opbouwen, sterker worden, lekker in je vel zitten en je zelfverzekerd voelen. Tegelijkertijd wil je ook dat je vetpercentage niet teveel stijgt. Daar kunnen wij jou met het Personal Muscle Shaping Plan bij helpen.

Wat is Personal Muscle Shaping Plan?

Personal Muscle Shaping Plan is ons spieropbouw programma speciaal ontwikkeld voor vrouwen die ronde vormen en een sterk lichaam willen. Personal Muscle Shaping Plan heeft een wetenschappelijke fundering en is ontwikkeld door ons team van experts, onder andere bestaande uit voedingsdeskundigen en bewegingswetenschappers. Uiteraard is je gecertificeerde Personal Body Coach iedere dag online beschikbaar.

Voor wie is Personal Muscle Shaping Plan?

Personal Muscle Shaping Plan is voor alle vrouwen vanaf 18 jaar die ronde vormen en sterker willen worden door spieren op te bouwen.

Wil je als vrouw juist afvallen? Dan is het Personal Fat Burning Plan het meest geschikt.

Wat kan ik verwachten van Personal Muscle Shaping Plan?

Gedrag

Het opbouwen van vrouwelijke spiermassa kost tijd en geduld. Daarnaast kan het mentaal gezien lastig voor jou zijn om meer te moeten eten dan je gewend bent. Wellicht ben je bang om het getalletje op de weegschaal te zien stijgen. Maar het kan ook zo zijn dat je het juist prettig vindt om meer te mogen eten, maar je geen rem meer hebt. Jouw Personal Body Coach helpt jou hier een weg in te vinden, stelt realistische doelen met jou op en helpt jou je verwachtingen te managen. Geduld en consistentie zijn de sleutel tot succes.

Voeding

Voor het opbouwen van vrouwelijke spiermassa is energie noodzakelijk. Als jouw doel spieropbouw is hanteer je daarom een (licht) calorieoverschot. In een calorieoverschot eet je meer dan je gebruikt, waardoor je lichaam voldoende energie heeft om spiermassa aan te kunnen maken. Dit energie budget vertalen wij naar praktische voedingsrichtlijnen via de calorie tracker of de handpalmmethode. Jouw voeding dient als ondersteuning van de trainingsprikkel. Samen zorgen zij voor de opbouw van vrouwelijke spiermassa.

Training

Bij Personal Muscle Shaping Plan staat krachttraining centraal. Krachttraining is het consistent en systematisch toedienen van een progressieve trainingsprikkel met als doel om de lichaamssamenstelling te verbeteren. Je geeft je spieren iedere keer een prikkel om zich verder te ontwikkelen. Dit doe je 2, 3 of 4 keer per week afhankelijk van je voorkeuren. Gemiddeld duurt een training 60 minuten.

Herstel

Herstel is een verzamelnaam voor meerdere vormen van herstel. We geven je handvatten om de hoeveelheid stress te managen en je slaappatroon in kwaliteit te verbeteren. We geven ook de hoeveelheid rust aan tijdens en tussen je trainingen, inclusief actieve vormen van herstel. Tot slot adviseren we je een aantal supplementen die enkel dienen als aanvulling op je herstel.

Hoe werkt het Personal Muscle Shaping Plan?

Je plan en coach zijn, vanaf de start van je plan, 24/7 toegankelijk via onze handige en toffe app

Je krijgt iedere dag een gedragsles waarin je meer leert over jezelf en wat werkt voor jou

Je krijgt een persoonlijk voedingsplan op basis van je energiebudget en 100+ recepten

Je krijgt een persoonlijk trainingsplan voor in de sportschool, thuis of buiten

Je krijgt inzicht in je slaappatroon en je krijgt een lijst met aanbevolen supplementen

Onze experts stellen je persoonlijke plan samen en je krijgt iedere dag online coaching

Wat levert Personal Muscle Shaping Plan mij op?

  • Je krijgt een geshaped en sterk lichaam

  • Je zit lekker in je vel en voelt je zelfverzekerd

  • Je leert wat werkt voor jouw lichaam

  • Je maakt er een levensstijl van die je volhoudt

Original

Online Team Coaching

vanaf

€30,60

per maand
Schrijf je in voor de wachtlijst

Premium

Online 1-op-1 Coaching

vanaf

€53,10

per maand
Selecteer dit abonnement

Veelgestelde vragen

Ik weet niet zeker of dit werkt voor mij, wat te doen?

We kunnen je hier wel proberen te overtuigen, maar het beste kun je even contact opnemen met één van onze Customer Advisors voor een persoonlijk advies. Je kunt een e-mail sturen naar info@personalbodyplan.com, bellen naar 020-221 35 19, chatten via de website of whatsappen naar 06 - 46 40 24 91. Doe wat werkt voor jou ;).

Krijg ik mijn geld terug als ik geen resultaat behaal?

Als jij gedurende jouw eerste zes maanden Personal Body Plan niet het gewenste resultaat hebt behaald, krijg je je geld terug, maar dan moet je wel kunnen aantonen dat je je Plan minimaal voor 80% op de juiste wijze hebt gevolgd en je niet tussentijds je gewenste resultaat hebt aangepast. 

Hoe vaak per week moet ik trainen?

Dit varieert van 2 tot 4 keer per week afhankelijk van de frequentie waarmee jij als individu het beste resultaat behaalt. De trainingen duren gemiddeld 60 minuten per training. De training is voornamelijk gebaseerd op krachttraining (ook voor vrouwen) en korte en intensieve vormen van cardio.

Wat is het verschil tussen PBP@Gym, PBP@Home en PBP@Park?

Het enige verschil is de pijler training, aangezien je trainingsprogramma wordt afgestemd op de locatie waar jij je trainingen gaat volbrengen. Bij PBP@Gym betekent dit dat je trainingsprogramma wordt afgestemd op in de sportschool trainen. Check hier waar jij gratis jouw PBP@Gym kan uitvoeren.

Bij PBP@Home betekent dit dat je trainingsprogramma thuis kan worden uitgevoerd, wanneer je trainingsmaterialen tot je beschikking hebt kan jouw schema hierop worden aangepast. Bij PBP@Park betekent dit dat je trainingsprogramma buiten kan worden uitgevoerd, ook hierbij kunnen we rekening houden met eventuele trainingsmaterialen die je tot je beschikking hebt.