Obstacle Running

Wil jij je Obstacle Running prestaties verbeteren met krachttraining, maar weet je niet hoe? Dan is dit programma voor jou!

Meer informatie

of

Kies dit plan

Wil jij je voorbereiden op een Obstacle Run?

Wil jij je voorbereiden op een obstacle run maar weet je niet hoe? Dan hebben wij het ideale plan voor je. Met Personal Obstacle Running Plan bereid jij je optimaal voor en combineer je uithoudingsvermogen met spierkracht. En kom je tegelijkertijd in de beste shape van je leven.

Wat is Personal Obstacle Running Plan?

Met het Personal Obstacle Running Plan bereid jij je optimaal voor op een Obstacle Run. Het vergt sprongkracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, kracht en doorzettingsvermogen om een obstacle run tot een goed einde te brengen. Naast je fysieke grenzen worden ook je mentale grenzen opgezocht. Dat maakt een obstacle run een fantastische uitdaging om aan te gaan. Daarvoor hebben onze experts Personal Obstacle Running Plan ontwikkeld.

Voor wie is Personal Obstacle Running Plan?

Personal Obstacle Running Plan is bestemd voor zowel mannelijke als vrouwelijke Obstacle Runners die als primair doel hebben om zich voor te bereiden op deelname aan een Obstacle Run. Is jouw doel een cosmetisch resultaat? Dan zijn zijn het Personal Fat Ripping Plan en Personal Muscle Building Plan voor mannen meer geschikt en het Personal Fat Burning Plan en Personal Muscle Shaping Plan voor vrouwen.

Wat kan ik van Personal Obstacle Running Plan verwachten?

Gedrag

Het kan mentaal een zware uitdaging zijn de obstakels tijdens een run te trotseren. Hier is redelijk wat wilskracht voor nodig. Tijdens jouw Personal Running Plan leer jij hoe je jouw wilskracht kunt inzetten en optimaal kunt benutten. Middels onze online coaching helpen we jou daarnaast een fijne balans te vinden in het trainen voor de obstacle runs en uitvoeren van je krachttrainingen.

Voeding

Wanneer jij naast krachttraining aan Obstacle Runs doet is het belangrijk om voldoende te eten en te kijken of je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Binnen Personal Obstacle Running Plan krijg jij de juiste voedingsadviezen die bijdragen aan jouw prestaties en herstel. Middels de online coaching monitoren jullie jouw intensiteit, prestaties en/of progressie. Op basis hiervan worden de voedingsrichtlijnen bijgesteld waar nodig.

Training

Je krijgt een persoonlijk trainingsplan dat gericht is op krachttraining met een vertaalslag naar het volbrengen van een Obstacle Run. Hierbij wordt rekening gehouden dat er moet worden gewerkt aan de sprongkracht, het uithoudingsvermogen, flexibiliteit en kracht. Het is wel belangrijk om je te beseffen dat wij ons focussen op het krachtschema en niet op het hardloopschema.

Herstel

Herstel is een verzamelnaam voor meerdere vormen van herstel. We geven je handvatten om de hoeveelheid stress te managen en je slaappatroon in kwaliteit te verbeteren aangezien dit erg belangrijk is om te kunnen herstel van de intensieve inspanningen. Na een Run (training) kan voeding ook bijdragen aan jouw herstel. We geven je tot slot ook supplementenadvies.

Hoe werkt het Personal Obstacle Running Plan?

Je plan is, vanaf de start van je plan, 24/7 toegankelijk via onze handige en toffe app

Je krijgt een persoonlijk trainingsplan voor in de sportschool, thuis of buiten

Je krijgt een persoonlijk voedingsplan op basis van je energiebudget en 100+ recepten

Je krijgt inzicht in je slaappatroon en je krijgt een lijst met aanbevolen supplementen

Je krijgt iedere dag een gedragsles waarin je meer leert over jezelf en wat werkt voor jou

Onze experts stellen je persoonlijke plan samen en je krijgt online coaching

Wat levert Personal Obstacle Running mij op?

 • Verbetering in sprongkracht

 • Verbetering in uithoudingsvermogen

 • Verbetering in spierkracht (meer explosiviteit)

 • Verbetering in flexibiliteit

Wat zijn de kosten om te starten met Personal Body Plan?

Normaal gesproken betaal je voor een uur Personal Training tussen de 65 - 100 euro. Met 3 tot 4x per week training kom je dan al gauw op 1.125 euro tot 1.700 euro per maand voor enkel en alleen training.

Daarnaast moet je nog een voedingsadvies kopen en betaal je extra voor de coaching buiten de training om, als dat überhaupt wordt aangeboden (het grootste gedeelte van je resultaat afkomstig is uit die overige 164 uur).

Al met al ben je dus honderden of zelfs duizenden euro's per maand kwijt voor een persoonlijk plan en persoonlijke begeleiding. Personal Body Plan is echter voor iedereen, want je kunt al starten vanaf slechts €34,99 per maand. Fijn toch?

Al met al ben je dus honderden of zelfs duizenden euro's per maand kwijt voor een persoonlijk plan en persoonlijke begeleiding. Personal Body Plan is echter voor iedereen, want je kunt al starten vanaf slechts €34,99 per maand.

original

Één dag per week online coaching

Ga zelfstandig aan de slag en krijg wekelijks feedback van je online coach.

 • Introductieweek met dagelijkse online coaching en daarna één vaste coachdag per week
 • Altijd de mogelijkheid om te upgraden naar het Plus of Premium abonnement

Nu de eerste maand gratis!

daarna vanaf

€17,99

per maand

(€4,15 per week)

Kies Original

plus

Drie dagen per week online coaching

Behaal en behoud je doelen met je online coach als extra stok achter de deur.

 • Introductieweek met dagelijkse online coaching en daarna drie vaste coachdagen per week
 • Altijd de mogelijkheid om te upgraden naar het Premium abonnement

Nu de eerste maand gratis!

daarna vanaf €39,99

€34,99

per maand

(€8,10 per week)

Kies Plus

premium

Zeven dagen per week online coaching

Ga er 100% voor met de dagelijkse steun, tips en adviezen van je online coach.

 • Iedere dag van de week online coaching, ook in het weekend en op feestdagen

Nu de eerste maand gratis!

daarna vanaf

€64,99

per maand

(€15,- per week)

Kies Premium

Inbegrepen bij alle abonnementen

 • Onze experts stellen inhoudelijk jouw Personal Body Plan samen
 • Je krijgt onbeperkt toegang tot de Personal Body Plan app
 • Je kiest zelf jouw 1-op-1 online Personal Body Coach
 • Je krijgt op jouw vaste coachdag(en) altijd binnen 24 uur antwoord op je vragen
 • Je hebt altijd de mogelijkheid om kosteloos van coach te wisselen
 • Je hebt altijd de mogelijkheid om kosteloos van trainingslocatie te wisselen
 • Je hebt altijd de mogelijkheid om kosteloos van plan te wisselen

Veelgestelde vragen

Kan ik ook afvallen of spieren opbouwen tijdens Personal Obstacle Running Plan?

Personal Obstacle Running Plan is bestemd voor mensen die als primair doel hebben hun hardloopprestaties te verbeteren. Je kiest ook voor een secundair doel, afvallen of spieren opbouwen. In overleg met jouw Personal Running Coach ga je een balans vinden tussen het behalen van beide doelen.

Maakt het uit wanneer mijn Obstacle Run plaatsvindt als ik wil meedoen aan Personal Obstacle Running Plan?

Het is voor jou persoonlijk de afweging wanneer je wilt starten met jouw voorbereiding en dus met jouw Personal Obstacle Running Plan. Of je nu een Obstacle Run gepland hebt staan voor over 2, 6 of 14 maanden, dit maakt niet uit. Uiteindelijk is het doel een allround fitte body & mind. Iets dat altijd welkom is natuurlijk! Overleg met je coach wanneer de wedstrijd plaatsvindt en welke aanpassingen we in overleg kunnen doen rondom dit moment.

Wat moet ik dan eten tijdens mijn Personal Obstacle Running Plan?

Jouw Personal Obstacle Running Plan helpt jou om een voedingspatroon te creëren dat bij jou past. Voldoende energie en voedingsstoffen zijn essentieel tijdens het verbeteren van jouw hardloopprestaties. Je leert wat te eten voor, tijdens en na jouw hardloopprestaties.

Kan ik Personal Obstacle Running Plan combineren met andere sporten?

Jouw Personal Obstacle Running Plan wordt erop ingericht om een maximaal resultaat te kunnen garanderen en jou zo goed mogelijk te begeleiden naar jouw gewenste resultaat. In onze visie doe je dit door de 4 pijlers Gedrag, Voeding, Training en Herstel optimaal op elkaar af te stemmen. Op het gebied van training achten wij krachttraining dé beste manier om tot het gewenste (esthetische) resultaat te komen. Je kan kiezen tussen verschillende trainingslocaties @Gym, @Home of @Park. Daarnaast is het ook belangrijk om te doen waar jij je fijn bij voelt. Een mix met andere sporten of een andere locatie zou dus zeker goed kunnen! Samen met jouw Personal Running Coach kun je kijken naar een fijne planning hierin. Doen wat werkt voor jou is hierin belangrijk.

Ik weet niet zeker of dit werkt voor mij, wat te doen?

Het beste kun je contact opnemen met één van onze Customer Advisors voor een persoonlijk advies. Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@personalbodyplan.com, bellen naar 085 001 33 84, chatten via de website of whatsappen naar 06 - 46 40 24 91. We horen graag van je!

Krijg ik mijn geld terug als ik geen resultaat behaal?

Als jij gedurende de eerste 6 maanden van jouw Personal Body Plan niet het gewenste resultaat hebt behaald, krijg jij je geld terug. In dat geval moet je wel kunnen aantonen dat jij je Plan voor minimaal 80% op de juiste wijze hebt gevolgd en je niet tussentijds je gewenste resultaat hebt aangepast. Het complete overzicht van de voorwaarden kun je terugvinden in onze algemene voorwaarden. 

Hoe vaak per week moet ik trainen?

Dit varieert van 2 tot 4 keer per week afhankelijk van de frequentie waarmee jij als individu het beste resultaat behaalt. De trainingen duren gemiddeld 60 minuten per training. De training is voornamelijk gebaseerd op krachttraining (ook voor vrouwen) en korte en intensieve vormen van cardio.