Wedding

Speciaal voor mannen en vrouwen om fit te worden voor de bruiloft

Kies dit plan

Benieuwd of dit plan bij jou past?

Doe de gratis test

Wil je op je bruiloft in je pak of jurk passen en stralen?

De dagen, weken en maanden naar de grote dag toe zijn stressvol en hectisch. Voor hoeveel lagen taart gaan we, moeten we die gekke achterneef wel uitnodigen, in de kerk of toch buiten… En dan moet je ook nog eens in shape zijn om in je jurk of pak te passen. Pfff. Hoe dan? Met Personal Wedding Plan gaan we jou daarbij helpen.

Wat is Personal Wedding Plan?

Speciaal voor mannen en vrouwen die fit willen worden voor hun bruiloft hebben onze experts een plan ontwikkeld dat je gaat helpen om er op je best uit te zien op jouw bruiloft; Personal Wedding Plan. Die jurk of pak mag je zelf regelen, wij helpen je om er op het juiste moment op je mooiste uit te zien.

Voor wie is Personal Wedding Plan?

Personal Wedding Plan is voor zowel mannen als vrouwen die gaan trouwen, maar nog niet in hun pak of jurk passen. Met Personal Wedding Plan zorgen wij er voor dat je op één van de mooiste dagen in je leven je er op je mooiste uitziet.

Wat kan ik van Personal Wedding Plan verwachten?

Herstel

Herstel is een verzamelnaam voor meerdere vormen van herstel. We geven je handvatten om de hoeveelheid stress te managen en je slaappatroon in kwaliteit te verbeteren. We geven ook de hoeveelheid rust aan tijdens en tussen je trainingen, inclusief actieve vormen van herstel. Tot slot adviseren we je een aantal supplementen die enkel dienen als aanvulling op je herstel.

Training

Bij Personal Wedding Plan staat krachttraining centraal. Krachttraining is het consistent en systematisch toedienen van een progressieve trainingsprikkel met als doel om de lichaamssamenstelling te verbeteren. Je geeft je spieren iedere keer een prikkel om zich verder te ontwikkelen. Dit doe je 2, 3 of 4 keer per week afhankelijk van je voorkeuren. Gemiddeld duurt een training 60 minuten.

Voeding

Als jouw doel is om in je pak of jurk te passen dan hanteer je een calorietekort. In een calorietekort eet je minder energie dan je gebruikt waardoor je vet zult verbranden. Dit energiebudget vertalen wij naar praktische voedingsrichtlijnen via de calorietracker of de handpalmmethode. Binnen dit budget houden wij rekening met een juiste verdeling van eiwitten, koolhydraten en vetten.

Gedrag

Met jouw bruiloft in aantocht heb jij een heel specifieke datum waarop jij jouw doel wilt hebben behaald. Dat betekent dat jij tijdens jouw Personal Wedding Plan wellicht wat minder bezig zal zijn met het resultaat voor de lange termijn. Met onze coaching ga jij op zoek naar een mooie balans tussen het veranderen van je levensstijl en het behalen van je gewenste resultaat op de juiste datum.

Hoe werkt Personal Wedding Plan?

Onze experts stellen je persoonlijke plan samen en je krijgt online coaching

Je krijgt een persoonlijk voedingsplan op basis van je energiebudget en 100+ recepten

Je plan is, vanaf de start van je plan, 24/7 toegankelijk via onze handige en toffe app

Je krijgt iedere dag een gedragsles waarin je meer leert over jezelf en wat werkt voor jou

Je krijgt een persoonlijk trainingsplan voor in de sportschool, thuis of buiten

Je krijgt inzicht in je slaappatroon en je krijgt een lijst met aanbevolen supplementen

Wat levert Personal Wedding Plan mij op?

 • Je past op het juiste moment in je pak of jurk

 • Je zit lekker in je vel en voelt je zelfverzekerd

 • Je leert wat werkt voor jouw lichaam

 • Je maakt er een levensstijl van die je volhoudt

Wat zijn de kosten om te starten met je Personal Body Plan?

Normaal gesproken betaal je voor een uur Personal Training tussen de 65 - 100 euro. Met 3 tot 4x per week training kom je dan al gauw op 1.125 euro tot 1.700 euro per maand voor enkel en alleen training.

Daarnaast moet je nog een voedingsadvies kopen en betaal je extra voor de coaching buiten de training om, als dat überhaupt wordt aangeboden (het grootste gedeelte van je resultaat afkomstig is uit die overige 164 uur).

Al met al ben je dus honderden of zelfs duizenden euro's per maand kwijt voor een persoonlijk plan en persoonlijke begeleiding. Personal Body Plan is echter voor iedereen, want je kunt al starten vanaf slechts €34,99 per maand. Fijn toch?

Meest gekozen

Original

 • Je kunt zelf je 1-op-1 Personal Body Coach kiezen
 • Je kunt via de app kosteloos wisselen van Personal Body Coach
 • Introductieweek met dagelijks antwoord op je vragen via de chat
 • Na de introductieweek op één vaste dag per week antwoord op je vragen via de chat
 • Je krijgt op je vaste coachdag altijd binnen 24 uur antwoord
 • Je hebt in de daluren toegang tot de Changing Life Hub

Nu de eerste maand gratisdaarna vanaf

€34,99

€17,99

per maand

Kies Original

Premium

 • Je kunt zelf je 1-op-1 Personal Body Coach kiezen
 • Je kunt via de app kosteloos wisselen van Personal Body Coach
 • Introductieweek met dagelijks antwoord op je vragen via de chat
 • Na de introductieweek dagelijks antwoord op je vragen via de chat
 • Je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord, 7 dagen per week
 • Je hebt onbeperkt toegang tot de Changing Life Hub

Nu de eerste maand gratisdaarna vanaf

€64,99

€51,99

per maand

Kies Premium

Veelgestelde vragen

Is Personal Wedding Plan alleen voor vrouwen?

Nee, Personal Wedding Plan is er voor iedereen die op zijn of haar bruiloft graag de beste versie van zichzelf wil zijn. Dus zowel voor mannen als vrouwen.

Moet ik precies zes maanden voor mijn bruiloft beginnen met Personal Wedding Plan?

Nee, je kunt op ieder gewenst moment beginnen met jouw Personal Wedding Plan. We geloven echter niet in quick-fixen en daarom raden we aan om ten minste zes maanden te investeren in je Plan. 

Van wie krijg ik begeleiding tijdens mijn Personal Wedding Plan?

Je wordt begeleid door jouw Personal Wedding Coach. Jouw coach helpt jou weer op de juiste weg op de momenten dat je neigt de handdoek in de ring te gooien. Ook de Personal Wedding Plan community staat voor je klaar om je te motiveren, inspireren en te helpen in de aanloop naar de grote dag.

Ik weet niet zeker of dit werkt voor mij, wat te doen?

Het beste kun je contact opnemen met één van onze Customer Advisors voor een persoonlijk advies. Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@personalbodyplan.com, bellen naar 085 001 33 84, chatten via de website of whatsappen naar 06 - 46 40 24 91. We horen graag van je!

Krijg ik mijn geld terug als ik geen resultaat behaal?

Als jij gedurende de eerste 6 maanden van jouw Personal Body Plan niet het gewenste resultaat hebt behaald, krijg jij je geld terug. In dat geval moet je wel kunnen aantonen dat jij je Plan voor minimaal 80% op de juiste wijze hebt gevolgd en je niet tussentijds je gewenste resultaat hebt aangepast. Het complete overzicht van de voorwaarden kun je terugvinden in onze algemene voorwaarden. 

Hoe vaak per week moet ik trainen?

Dit varieert van 2 tot 4 keer per week afhankelijk van de frequentie waarmee jij als individu het beste resultaat behaalt. De trainingen duren gemiddeld 60 minuten per training. De training is voornamelijk gebaseerd op krachttraining (ook voor vrouwen) en korte en intensieve vormen van cardio.

Wat is het verschil tussen PBP@Gym, PBP@Home en PBP@Park?

Het enige verschil is de pijler training, aangezien je trainingsprogramma wordt afgestemd op de locatie waar jij je trainingen gaat volbrengen. Bij PBP@Gym betekent dit dat je trainingsprogramma wordt afgestemd op in de sportschool trainen. Check hier waar jij gratis jouw PBP@Gym kan uitvoeren.

Bij PBP@Home betekent dit dat je trainingsprogramma thuis kan worden uitgevoerd, wanneer je trainingsmaterialen tot je beschikking hebt kan jouw schema hierop worden aangepast. Bij PBP@Park betekent dit dat je trainingsprogramma buiten kan worden uitgevoerd, ook hierbij kunnen we rekening houden met eventuele trainingsmaterialen die je tot je beschikking hebt.