Laurence (26):

Zodra ik de eerste verandering zag, gaf dat een enorme boost

Laurence wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Laurence

Voor mijn start met Personal Body Plan was ik altijd al bezig met fit zijn. Ik probeerde vier keer in de week te sporten en volgde lessen in de sportschool of andere programma’s. Daarnaast probeer ik doordeweeks gezond te eten, maar van vrijdag t/m zondag mocht ik van mezelf eten wat ik wilde.

Personal Body Plan heeft voor mij vooral de manier waarop ik naar eten kijk veranderd. Ik heb geleerd dat planning key is. Op zondag doe ik nu mijn boodschappen voor de week en zorg ik dat ik al weet wat ik de komende week ga eten.

Dat klinkt misschien heel saai, maar doordat ik er op zondag tijd voor vrij maak, eet ik de hele week heerlijke gerechten. Natuurlijk eet ook ik nog ijs en chips, maar wanneer ik dat doe zorg ik mijn voedingsinname over de gehele dag gezien nog prima is.

De eerste paar weken vond ik echt mega lastig, omdat je bij Personal Body Plan zelf verantwoordelijk bent voor wat je eet op een dag. Ik was iemand die dagelijks boodschappen deed, dus ik vond het een enorme aanpassing om dan te bedenken wat ik nog kon eten. Na de eerste paar weken kwam ik in een ritme en zodra ik de eerste verandering zag, gaf dat een enorme boost.

Mijn advies aan mensen die willen starten met Personal Body Plan is: Begin er niet aan als je niet van plan bent ook daadwerkelijk een gedragsverandering door te maken. Als je er eenmaal aan begint, geef dan niet op, ook al lijkt het lastig. Gebruik je Personal Body Coach en heb vertrouwen in het proces.

Tot slot, ik ben super blij met mijn resultaat en ik leer nog steeds. Personal Body Plan is niet een eenmalig programma, het is een lifestyle change!

— Laurence

Het plan van Laurence

Fat Burning

Speciaal voor vrouwen die een slank, fit en gezond lichaam willen.

Meer info Kies dit plan

De coach van Laurence

Laura Boers (25)

9.04 / 10

425 beoordelingen

Kies deze coach