Noortje (27):

Ik heb geen moment spijt gehad van mijn deelname aan Personal Body Plan

Noortje wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Noortje

Ik ben begonnen met Personal Body Plan, omdat ik graag meer energie wilde hebben, lekkerder in mijn vel wilde zitten en bewuster met voeding om wilde gaan.

Ik deed al drie tot vier keer per week aan Crossfit, maar met eten ging het een stuk minder. Ik had fases waarin ik goed lette op wat ik at en fases waarin ik dat minder deed.

Door voornamelijk aanpassingen in mijn voeding en mindset te maken ben ik me veel beter gaan voelen en heb ik een manier gevonden om deze leefstijl vol te houden.

Mijn Personal Body Coach Tamara helpt me heel erg bij het proces. Ze is super enthousiast en betrokken. Ze geeft me vaak praktische tips, waardoor ik op mijn eigen manier naar dit resultaat toe heb kunnen werken. Ik ben heel blij met Tamara als coach en ga mijn traject ook met haar voortzetten.

Ik heb geen moment spijt gehad van mijn deelname aan Personal Body Plan. Er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering, maar ik ben nu al blij met mijn behaalde resultaten. Daarnaast kijk ik ernaar uit om over een tijdje ook andere te gaan deelnemers te gaan coachen als Personal Body Coach.

— Noortje

Het plan van Noortje

Fat Burning

Speciaal voor vrouwen die een slank, fit en gezond lichaam willen.

Meer info Kies dit plan

De coach van Noortje

Tamara Petrus (23)

9.12 / 10

86 beoordelingen

Kies deze coach