De PBP@Home Live Workout Video’s

Blijf thuis. Train thuis.

Personal Body Plan treft maatregelen rond het coronavirus. In deze tijd, ondanks dat de sportscholen dicht zijn, is het juist belangrijk om fit te worden en te blijven.

Nu de eerste maand gratis. Daarna vanaf €17,99 per maand.

Start de intake

Blijf thuis. Train thuis.


Personal Body Plan treft maatregelen rond het coronavirus. In deze tijd, ondanks dat de sportscholen dicht zijn, is het juist belangrijk om fit te worden en te blijven. Daarom willen wij al onze members erop attenteren dat we de mogelijkheid bieden om kosteloos te switchen naar PBP@Home. Uiteraard kun je weer kosteloos switchen naar PBP@Gym/Park wanneer dit weer verantwoord is.

Onze trainingsexperts maken voor jou een persoonlijk PBP@Home trainingsschema schema zodat jij ook thuis aan jouw persoonlijke trainingsdoelen kunt werken. Ben jij Personal Body Plan Member en wil jij jouw trainingsschema laten veranderen naar een PBP@Home trainingsschema? Vraag dan nu jouw op maat gemaakte schema aan via deze link.

PBP@Home Live Workout

Thuis trainen en je doelen behalen zijn twee dingen die hand in hand gaan. Dagelijks geven wij een PBP@Home Live Workout op ons Instagram kanaal. Hierbij zetten verschillende Personal Body Trainers jullie keihard aan het werk. Als je nog niet wist wat zweten is, dan weet je het na een PBP@Home Live Workout wél.

De PBP@Home Live Workouts worden door onze Instagram volgers enthousiast ontvangen.

“lhuijbre: Was keileuk om weer mee te doen! Nu alweer zin in morgen💪🏻💪🏻”

“i.patty: Zo blij mee!! Dacht altijd dat home trainen niet als voldoening zou voelen, maar heb meer spierpijn dan ooit. Ik ben door al jullie positieve berichten ook meer gemotiveerd dan ooit. Vandaag de live training meegedaan ook al zaten mijn 4 workouts van de week er al op 💪🏻 Als alles weer normaal is hoop ik dat die live workouts in de weekenden door blijven gaan 🙂 💪🏻 Keep up the good work and stay safe. Bedankt voor dit programma! “

Check het PBP@Home Live Workout rooster van deze week hieronder en plan jouw trainingen alvast in!

Rooster PBP@Home Live Workouts 23 t/m 29 maart 2020

Materialen

Om het meeste uit jouw thuistraining te halen hebben wij diverse trainingskits voor jou samengesteld. Zo kun jij jouw training zo zwaar maken als dat jijzelf wilt/aankunt. Je kunt onze Workout Kits hier bekijken en bestellen. Members krijgen op iedere PBP@Home Workout Kit 10% korting.⁣⁣⁣⁣

Exclusieve member only PBP@Home Workouts

Als member heb je bovendien toegang tot onze exclusieve PBP@Home member only Workouts via de Personal Body Plan App!

Klik in het menu van de Personal Body Plan-app op ‘Training’ en scroll naar beneden en klik op de database met oefeningen. Ga naar het tabblad ‘Home’ en zoek vervolgens op ‘PBP@Home – Full Body Workout – Intermediate/Advanced⁣⁣’.

De komende dagen zullen hier nieuwe member only PBP@Home Workouts op verschijnen, dus houd vooral de Personal Body Plan App en onze social media kanalen in de gaten! Hierop zullen wij binnenkort een release schema plaatsen.

Als je maandag start met Personal Body Plan krijg je de eerste maand gratis. Start de intake!

Terugkijken van de Instagram PBP@Home Live Workouts

Om de PBP@Home Live Workout video’s van onze Instagram voor iedereen toegankelijk te maken hebben we besloten deze video’s ook op de website te plaatsen.

Via de video’s op deze pagina kun je op ieder gewenst moment de Live Instagram PBP@Home Workouts volgen. We zullen deze pagina na iedere Live Workout updaten.

En de PBP@Home Live Workout met Ikaika Husslage van gisteren staat ook live!

De PBP@Home Live Workouts:

PBP@Home Workout van Personal Body Trainer Ikaika (26-03-2020)

PBP@Home Workout van Personal Body Trainer Maudy (25-03-2020)

PBP@Home Workout van Personal Body Trainer Tim (24-03-2020)

Doe je ook mee?

Ga dan snel naar onze Instagram en volg ons.

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.