Alles in één app om jou te helpen de fitste versie van jezelf te worden.

Omdat Personal Body Plan voor iedereen verschillend is, leggen we de werking van Personal Body Plan liever uit specifiek voor jouw situatie.

Benieuwd hoe jouw plan eruit ziet? Doe nu de gratis test

Online coaching

Echte online coaches die je helpen je plan uit te voeren.

Trainingsschema

Onze experts maken een trainingsschema dat bij jou past.

Voeding

We leren je hoe je verstandige keuzes maakt over je voeding.

App

Met onze app heb je altijd en overal toegang tot je plan en coach.

Personal Body Plan is voor iedereen anders.

We leggen je graag uit hoe wij jou kunnen helpen je fysieke doelen te behalen.

Doe nu de gratis test

Personal Body Plan is geen dieet

Heel simpel gezegd: Personal Body Plan is je personal trainer, voedingsdeskundige en lifestyle coach in één.

De kernelementen gedrag, voeding, training en herstel staan centraal en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden als je resultaat wil behalen én behouden.We hebben verschillende Personal Body Plans voor verschillende doelen.

Bekijk hier alle plannen

GedragMet de pijler gedrag creëer je structuur en stabiliteit. Elke werkdag krijg je een gedragsles waarmee je stap voor stap je gewoontes aanpast.VoedingMet de pijler voeding creëer je een flexibel voedingspatroon dat bij je past. Track je calorieën & macronutriënten of maak gebruik van de handpalmmethode.


TrainingMet de pijler training krijg je een persoonlijk trainingsschema voor in de gym, thuis of buiten. Bekijk je training en vul je progressie in. De instructievideo’s leggen je alles uit.HerstelMet de pijler herstel creëer je balans tussen inspanning en ontspanning. Houd je herstel bij en je coach geeft je instructies en leert je hoe je het beste herstelt.


Experts

Je Personal Body Plan wordt gemaakt door het team van experts. Per pijler hebben we een Expert Lead die de verantwoordelijkheid heeft op desbetreffende pijler.

Tom Grootendorst

Training Lead

Ik ben verantwoordelijk voor het kernelement training binnen Personal Body Plan. Ik heb Oefentherapie gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en Hogeschool van Amsterdam. Vanuit mijn rol stuur ik het team van Trainingsexperts aan.

Paul Bosma

Knowledge & Education Lead

Ik ben verantwoordelijk voor het kernelement herstel binnen Personal Body Plan. Ik heb Voeding & Diëtetiek gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel studeer ik Evidence Based aan de Universiteit van Amsterdam.

Denise Horsthuis

Behaviour Lead

Ik ben verantwoordelijk voor het kernelement gedrag binnen Personal Body Plan. Ik heb gestudeerd aan de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen. Ik heb een Bachelor of Science (BSc) en Master of Science (MSc) in Communicatiewetenschap.

Milou Eisink

Nutrition Lead

Ik ben verantwoordelijk voor het kernelement voeding binnen Personal Body Plan. Ik heb Voeding & Diëtetiek gestudeerd aan de HAN in Nijmegen en ben daar afgestudeerd als diëtist, met de specialisatie klinische voeding.

Online coaching

We hebben twee vormen van Online Coaching. Bij het Personal Body Plan - Premium abonnement kies je zelf je deskundige Personal Body Coach die iedere dag voor je klaar staat.

Bij het Personal Body Plan - Original abonnement staat er een deskundig team van Personal Body Coaches voor je klaar. Zij coachen jou wekelijks via de PBP-app op een vaste dag die jij van tevoren hebt aangegeven.

Bekijk de abonnementen Doe de test

Trainingslocaties

Je kunt zelf kiezen welke type trainingslocatie je voorkeur heeft. Je kunt met jouw Personal Body Plan in de sportschool, thuis of buiten trainen.

We hebben ook een netwerk gecreëerd van PBP-Proof sportscholen waar je als extra service gratis of met flinke korting kunt trainen als je kiest voor PBP@Gym.

Bekijk alle trainingslocaties

Resultaten

We hebben al meer dan 30.000 mensen mogen helpen hun doelen te behalen én te behouden.

Bekijk alle resultaten

Abonnementen

Ons doel is om je een lifestyle aan te leren die bij je past en jij je resultaat behaalt en behoudt. Om dit te realiseren kun je kiezen uit onderstaande abonnementen
.

Original

vanaf

€30,60

per maand
Selecteer dit abonnement

Premium

vanaf

€53,10

per maand
Selecteer dit abonnement

Start aanstaande maandag al met jouw Personal Body Plan

Je kunt binnen 14 dagen kosteloos opzeggen als het toch niet bij je past. We hebben bovendien een 100% geld terug garantie als jij je gewenste resultaat niet behaalt.

Benieuwd welk plan bij jou past?

Doe de gratis test (duurt ongeveer drie minuten) en kom erachter hoe wij jou gaan helpen.

Doe nu de gratis test

Nog vragen?

Heb je nog vragen voordat je van start gaat? Neem dan contact met ons op en dan voorzien we je graag vrijblijvend van een advies.