Alles in één app om jou te helpen de fitste versie van jezelf te worden.

Omdat Personal Body Plan voor iedereen verschillend is, leggen we de werking van Personal Body Plan liever uit specifiek voor jouw situatie.

Benieuwd hoe jouw plan eruit ziet? Doe nu de gratis test

Persoonlijke coach

Altijd en overal contact met je persoonlijke online coach.

Trainingsschema

Onze experts maken een trainingsschema dat bij jou past.

Voeding

We leren je hoe je verstandige keuzes maakt over je voeding.

App

Met onze app heb je altijd en overal toegang tot je plan en coach.

Personal Body Plan is voor iedereen anders.

We leggen je graag uit hoe wij jou kunnen helpen je fysieke doelen te behalen.

Doe nu de gratis test

Personal Body Plan is geen dieet

Heel simpel gezegd: Personal Body Plan is je personal trainer, voedingsdeskundige en lifestyle coach in één.

De kernelementen gedrag, voeding, training en herstel staan centraal en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden als je resultaat wil behalen én behouden.We hebben verschillende Personal Body Plan’s voor verschillende doelen.

Bekijk hier alle plannen

GedragMet de pijler gedrag creëer je structuur en stabiliteit. Elke werkdag krijg je een gedragsles waarmee je stap voor stap je gewoontes aanpast.VoedingMet de pijler voeding creëer je een flexibel voedingspatroon dat bij je past. Track je calorieën & macronutriënten of maak gebruik van de handpalmmethode.


TrainingMet de pijler training krijg je een persoonlijk trainingsschema voor in de gym, thuis of buiten. Bekijk je training en vul je progressie in. De instructievideo’s leggen je alles uit.HerstelMet de pijler herstel creëer je balans tussen inspanning en ontspanning. Houd je herstel bij en je coach geeft je instructies en leert je hoe je het beste herstelt.


Experts

Je Personal Body Plan wordt gemaakt door het team van experts. Per pijler hebben we een Expert Lead die de verantwoordelijkheid heeft op desbetreffende pijler.

Tom Grootendorst

Training Lead

Ik ben verantwoordelijk voor het kernelement training binnen Personal Body Plan. Ik heb Oefentherapie gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en Hogeschool van Amsterdam. Vanuit mijn rol stuur ik het team van Trainingsexperts aan.

Paul Bosma

Knowledge & Education Lead

Ik ben verantwoordelijk voor het kernelement herstel binnen Personal Body Plan. Ik heb Voeding & Diëtetiek gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel studeer ik Evidence Based aan de Universiteit van Amsterdam.

Denise Horsthuis

Behaviour Lead

Ik ben verantwoordelijk voor het kernelement gedrag binnen Personal Body Plan. Ik heb gestudeerd aan de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen. Ik heb een Bachelor of Science (BSc) en Master of Science (MSc) in Communicatiewetenschap.

Milou Eisink

Nutrition Lead

Ik ben verantwoordelijk voor het kernelement voeding binnen Personal Body Plan. Ik heb Voeding & Diëtetiek gestudeerd aan de HAN in Nijmegen en ben daar afgestudeerd als diëtist, met de specialisatie klinische voeding.

Coaching

Je online Personal Body Coach ondersteunt je 365 dagen per jaar. Je gecertificeerde coach is er om je te ondersteunen tijdens het proces en helpt je bij het volhouden ervan.We hebben voor iedereen een passende Personal Body Coach. Bekijk zelf welke Personal Body Coach het beste bij je past of doe de test.

Bekijk alle coaches Doe de test

Locatie

Je kunt zelf kiezen welk type trainingslocatie je voorkeur heeft. Je kunt met jouw Personal Body Plan in de sportschool, thuis of buiten trainen.

Resultaten

We hebben al meer dan 20.000 mensen mogen helpen hun doelen te behalen én te behouden.

Abonnementen

Ons doel is om jouw een lifestyle aan te leren die bij je past en jij je resultaat behaalt en behoudt. Om dit te realiseren kun je kiezen uit onderstaande abonnementen


Abonnementsduur

Betaling
per maand in één keer (10% korting)
6 maanden €79.00 €71.10 per maand
12 maanden €69.00 €62.10 per maand
18 maanden €59.00 €53.10 per maand

Start aanstaande maandag al met jouw Personal Body Plan

Je kunt binnen 14 dagen kosteloos opzeggen als het toch niet bij je past. We hebben bovendien een 100% geld terug garantie als jij je gewenste resultaat niet behaalt.

Benieuwd welk plan bij jou past?

Doe de gratis test (duurt ongeveer drie minuten) en kom erachter hoe wij jou gaan helpen.

Doe nu de gratis test

Nog vragen?

Heb je nog vragen voordat je van start gaat? Neem dan contact met ons op en dan voorzien we je graag vrijblijvend van een advies.